De prin lume adunate

#ralu #auto gpl #gpl

Raliu de senzatie pe meleaguri moldovenesti

In acest weekend s-a desfasurat penultima etapa a Campionatului National de Raliu, unde AGR Autogas Group si GPL Auto Iasi au fost prezenti pentru ai sustine pe tinerii invingatori la clasa 5, Raul Badiu si Gabriel Lazar. Atat din afara cursei dar mai ales de la participanti, s-au simtit emotiile si trairile unei competitii de senzatie, cu multe rasturnari de situatie la toate nivelele competitiei.

”Nu am mai vazut o asemenea competitie din vremurile bune ale raliului romanesc, cand la titlu concurau Mihai Leu si Titi Aur. Ma bucur sa vad atatia oameni prezenti la astfel de evenimente in care competitivitate, munca in echipa si dorinta de a triumfa sunt la loc de cinste. Cred ca orice competitie sportiva poate aduce in noi o aura de invingatori si nu in ultimul rand o baza solida de educatie, corectitudine si creativitate ” – Silviu Raicea AGR Autogas Group.

La Raliu au participat peste 10.000 de spectatori care au savurat din spectaculosele acrobatii ale pilotilor participanti, este drept si vremea a fost extraordinara iar spectatorii au putut vedea linistiti toate probele, inclusiv Superspeciala care este dedicata pentru spectatori si care a avut loc joi seara pe “Rapa Galbena”. Dupa aceasta prima proba Raul si Gabi au ocupat pozitia 3 in clasament dupa shake down iar la finalul primei zile competitionale dupa probele speciale “Cioca-Boca” si “Madarjac” acestia s-au clasat pe locul secund. In ultima zi, dupa un parcurs echilibrat, speculand o gresala a adversarilor, Raul si Gabi au trecut pe prima pozitie in clasament si echipa adjudecandu-si cea de-a 10 victorie la 2 roti motrice din cele 11 competitii in aceasta formatie.

Felicitari pentru victorie lui Raul Badiu, lui Gabriel Lazar si echipei Sibiu Racing Team, va uram mult succes si in competitiile viitoare!      

Echipa AGR Autogas Group

Despre AGR Autogas Group

AGR Autogas Group a luat fiinta in anul 1999 avand ca principal obiect de activitate omologarea si importul, instalatiilor auto de gaz precum si , montajul, distributia si asigurarea suportului tehnic pentru intreaga retea nationala de service-uri partenere.

AGR Autogas Group a infiintat in Bucuresti cel mai mare Centru de Conversie GPL din Sud Estul Europei. Firma detine o echipa valoroasa de specialisti in domeniu care dezvolta permanent produsele, scolarizeaza service-urile partenere, testeaza si omologheaza produsele noi.

Prin efectuarea testelor si incercarilor la Registrul Auto Roman, AGR Autogas Group a obtinut un numar de 17 Licente si Certificate de Conformitate pentru instalatiile auto GPL importate, fiind in masura sa propuna pe piata din Romania instalatii GPL auto pentru toate tipurile de autoturisme, incluzand aici si autoturismele de ultima generatie echipate cu motoare avand nivel de emisii poluante Euro4, Euro5 si Euro 6 cu putere intre 28 kw si 430 kw.

In acest moment detinem pozitia de lider pe acest segment de activitate, fapt datorat unui volum mare de vanzare si a calitatii produselor oferite, precum si datorita oferirii unui suport tehnic post vanzare.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea