align="justify">Manuscrisul "Note de Insomniac" al lui Radu Beligan a fost lansat la finele anului trecut, in cadrul Festivalului Artelor Bucuresti. Destainuirile omului teatral Radu Beligan, au ajuns in sufletele a zeci de mii de oameni din intreaga tara, odata cu turneul national pe care l-a sustinut.
Salile de spectacol s-au dovedit a fi neincapatoare pentru auditoriu, venit sa asculte cele mai frumoase povestiri despre personalitatile lumii teatrale care i-au marcat destinul si cariera de-a lungul timpului, dar si marturisiri sau pareri privind teatrul romanesc din ziua de astazi, dupa mai bine de 70 de ani in care s-a dedicat cu desavarsire teatrului si cinematografiei romanesti.
Spectacolul - confesiune
al maestrului Radu Beligan va fi reluat la Sala Mica a Palatului pe 4 iunie incepand cu orele 19:00.
Toti cei prezenti vor avea posibilitatea sa achizitioneze editia revizuita si completata a volumului "Note de insomniac" insotit de autograful original al autorului.
Cartea contine o anexa de 40 de pagini la care s-a adaugat volumului initial aparut in 2001, un jurnal al amintirilor si, totodata, o colectie de eseuri .
Biletele
pot fi achizitionate la pretul de 80 de lei, de la Sala Palatului si online de la vreaubilet .ro, blt.ro si bilete.ro.
  •   2009-05-07
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii