De prin lume adunate

#curs pictura intuitiva #trainer pictura #artist plastic #shezen #alexandra muscalu #pictura intuitiva #pictor

Puterea creativitatii SheZen - Transformare personala prin pictura intuitiva curajoasa

Pictura poate fi mult mai mult decat un simplu hobby - poate fi un vehicul ce iti transforma mintea, spiritul si corpul. Abordarea cu curaj a provocarilor procesului de pictura iti imbunatateste imaginatia, curajul, increderea si intuitia.

Povestea Alexandrei M.

Alexandra Ioana Muscalu este un artist plastic, trainer al cursurilor de pictura intuitiva SheZen si senior designer.

Combinand cei peste 10 de ani de experienta in dezvoltarea brandurilor a zeci de companii cu pasiunea pentru arta, cu experienta in a preda pictura pentru copii, a luat nastere conceputul SheZen.

Tanara a creat acest concept pentru a transmite prin procesul de creatie prin pictura intuitiva modul de a ne depasi blocajele, de a ne crea o stare de relaxare si de eliberare a imaginatiei.

Abordarea holistica si unica a Alexandrei M. a inspirat zeci de oameni "sa fie indrazneti, curajosi, sa scape de prejudecati si de cuvantul trebuie".

Arta reflecta viata, viata reflecta arta - pictura intuitiva

Pictura intuitiva este o practica puternica, spirituala si creativa. Astfel, ca toate practicile, necesita un devotament sincer. Este creata pentru a modela relatia ta cu intuitia, te ajuta sa o asculti, sa intelegi ce-ti spune inima. Sa inveti sa-ti urmezi intuitia (inima) versus analiza, judecata (creierul), sa o dezvolti si sa o integrezi in viata ta de zi cu zi.

Pictura intuitiva este un proces creativ, este expresia fiintei noastre, sensibilitatea firii omenesti accesibila oricarui pictor.

Fie ca este vorba de incepatori manuitori ai pensulei in cautarea unui imbold puternic la inceputul cararii lor creative, sau este vorba de pictori profesionisti ce cauta o noua perspectiva (si toate nivelele dintre stagii), pictura intuitiva se adreseaza tuturor.

Minte, spirit, corp - cursurile de transformare SheZen

Pentru a porni in aceasta aventura ai nevoie de profesionisti care sa te ghideze pe cararea necunoscutului, sa te invete legatura dintre cele 3 elemente: minte, spirit si corp.

Alexandra Muscalu ne ghideaza la cursurile de pictura intuitiva SheZen, pe parcursul a cateva ore, abordand diferite tehnici si proceduri. Cursantii creaza la curs propriul lor tablou pe panza, tablou ce le ramane ca amintire a orelor petrecute la curs. De asemenea, se realizeaza socializarea intre cursanti si chiar prietenii noi.

Vei avea parte de momente de calm si relaxare, vei invata tehnici ale picturii intuitive, instrumente, miscare si respiratie, te vei delecta cu exercitii jucause, vei explora culorile, formele, texturile, lumina si umbra, vei invata sa scoti in evidenta un element anume prin contrast.

Toate acestea au loc intr-o oaza de armonie, intr-un mediu calm si primitor ce te vor ajuta sa te relaxezi, sa te (re)conectezi cu tine cu spiritul tau, sa te concentrezi sau sa te lasi in voia imaginatiei. La final vei avea placerea, bucuria si surpriza de a vedea ce poti realiza fara sa te fi asteptat si sa ramai cu o amintire de neuitat pe un perete in camera ta.

Cu alte cuvinte, ceea ce face Alexandra Muscalu este cultivarea dorintei de a picta si a starni dorinta si interesul catre o viata autentic intuitiva si plina de conexiuni profunde.

Ea spune: “Iubesc ideea de a picta de dragul de a picta si al bucuriei pe care mi-o aduce. Multi oameni au ideea ca ei nu sunt artisti, dar eu cred ca toti ne nastem cu capacitatea de a crea.

Cu totii ne nastem cu fantani de potential creativ ce abia asteapta sa fie descoperite. Este timpul sa ne amintim!”

Asa ca, daca iti doresti sa pictezi, sa te (de)conectezi, sa fii mai curajos, sa iesi din cotidian, sa te inalti un pic spre cer, permitei Alexandrei Muscalu sa te invete si sa te inspire ca sa poti pasi mai departe pe cararea creatiei.

Afla mai multe despre Alexandra Ioana Muscalu, despre modalitatiile de a crea o legatura puternica intre arta, corp, minte si suflet, cat si despre cursurile de pictura intuitiva SheZen pe pagina: https://www.shezen.ro/

cat si pe retelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/SheZen.art/;

Instagram: https://www.instagram.com/shezen.art

Email: alexandra@shezen.ro

Telefon: 0771.755.495


Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea