De prin lume adunate

#teatrul masca #masca #teatru #piesa #premiera

Printesa din castelul de arama la Teatrul Masca

Vineri, 27 noiembrie, ora 20.00, Teatrul Masca va invita la o noua premiera – Printesa din castelul de arama, un spectacol pentru copii in regia lui Cristian Pepino.

"Vineri seara la Teatrul Masca atmosfera de poveste va invita sa redeveniti pentru o clipa copii. Va asteptam in minunata lume a lui Hans Christian Andersen, autorul care a fascinat cu basmele lui copilaria fiecaruia dintre noi”, declara Mihai Malaimare, directorul Teatrului Masca.

Printesa din castelul de arama reprezinta a treia premiera a stagiunii aniversare Masca, alaturi de Regele cerb si Sluga la doi stapani, spectacole apartinand genului Commedia dell'Arte.

Spectacolul de vineri seara este o adaptare a basmului cu acelasi nume scris de Hans Christian Andersen “in stilul Teatrului Masca, stil caracterizat de imbinarea expresivitatii corporale a actorului cu mijloacele plastice ale mastilor si papusilor, cu dansul si pantomima, atat de potrivite pentru a reda lumea de basm a marelui autor danez”, dupa cum declara Cristian Pepino.

"Hans Christian Andersen este, alaturi de Fratii Grimm , Charles Perrault si Ion Creanga, unul dintre cei mai indragiti autori pentru copii din tara noastra. Minunatele lui povesti, Craiasa zapezilor, Mica sirena , Amnarul fermecat, au fost puse in scena de multe ori, spre incantarea micilor spectatori. Incercam si noi, acum, sa le oferim o versiune scenica noua a povestii amnarului fermecat", mai declara Cristian Pepino.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea