De prin lume adunate

#teatru #piesa #spectacol #constantin tanase

Premiera de vara la Gradina Herastrau

Spectacolul intitulat sugestiv "Vara nu-i ca iarna" va avea premiera  pe 3 iulie, la ora 20.00, la Gradina de Vara Herastrau a Teatrului de Revista Constantin Tanase.

Ca "Vara nu-i ca iarna", aceasta este si parerea regizorului Bitu Falticineanu. Acesta este "meteorologul de serviciu" al Teatrului constantin tanase.

Bitu Falticineanu a primit si transmite mai departe informatia ca in aceasta stagiune vor fi "ploi torentiale" cu vedete, "tunete si fulgere" cu momente senzationale de balet si o "grindina" de melodii interpretate de actorii Teatrului de Revista.  Fie ploaie, fie soare, publicul trebuie doar sa rada, sa cante si sa danseze la "Vara nu-i ca iarna".

Din distributia piesei fac parte Alexandru Arsinel, Alexandru Lulescu, Nae Lazarescu , Vasile Muraru , Cristina Stamate , Valentina Fatu, Adrian Enache si Baletul Teatrului de Revista condus de coregraful Cornel Popovici.

Piesa "Vara nu-i ca iarna" poate fi urmarita pana pe data de 1 august, la Gradina de Vara Herastrau.

Sursa foto : Teatrul Constantin Tanase

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea