De prin lume adunate

#Anul calului de lemn #feng shui #principii feng shui

Predictii Feng Shui in Anul Calului de Lemn: 2014, un an agitat, dar reusit

Anul Nou asiatic este celebrat, in 2014, la data de 31 ianuarie. Pana la data de 18 februrie 2015, ne vom afla sub energia Calului de Lemn care, conform spuselor maestrilor Feng Shui, atrage dupa sine multa agitatie la nivel mondial, avand si influente pozitive asupra fiecarui individ in parte, de la o doza in plus de curaj la noroc in dragoste.

Anul 2013, cel al Sarpelui de Apa, a fost unul complicat pentru fiecare dintre noi, presarat cu dificultati care si-au facut simtita prezenta in toate segmentele vietii (financiar, profesional, amoros, familial, al sanatatii). Anul 2014, departe de a fi un an linistit, lipsit de complicatii si conflicte, aduce o raza de speranta, odata cu energia ghidusa a Calului de Lemn.

Caracteristicile Anului Calului de Lemn Albastru

Anul 2014 sau Anul Calului de Lemn Albastru sau al Calului Verde de Lemn este o perioada a bucuriei si a sperantei, acest semn din zodiacul chinezesc, aflat pe a saptea pozitie in ciclul de 12 ani al calendarului lunar asiatic, favorizand eliberarea energiei ludice a copilariei.

Asadar, in Anul Calului de Lemn, vor fi sustinuti de aceasta energie benefica toti aceia care intreprind activitati creative si sunt curajosi si dispusi sa isi asume riscuri, orientandu-si eforturile in directii pozitive. Anul 2014 este un an al telurilor atinse, chiar si al celor mai improbabile, pe toate planurile!

Precautii in Anul Calului de Lemn

Maestrii Feng Shui atrag insa atentia si asupra impactului pe care Anul Calului de Lemn il va avea asupra energiilor la nivel global. "Acest an este Anul Calului de Lemn, iar lemnul este un material combustibil. Vor fi multe scandaluri, conflicte, explozii si dispute violente", avertizeaza reputatul maestru Feng Shui Alion Yeo, conform Mediafax.

Cele mai problematice par sa fie lunile februarie, mai si august cand conflictele, aparent minore, au sanse mari sa capete amploare. Statele orientale vor intampina cele mai multe dificultati, este de parere Chow Hon-ming, un alt maestru Feng Shui, in timp ce "economiile occidentale vor cunoaste progrese vizibile".

Tot in Anul Calului de Lemn exista un risc crescut de catastrofe naturale, sub forma eruptiilor vulcanice si a cutremurelor, "intrucat elementul 'pamant' va fi iritat de abundenta focului", a precizat astrologul chinez Cheng Chi-hang.

Sursa foto: desktophdwallpapers.eu

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea