De prin lume adunate

#1 decembrie #ziua nationala #petrecere #lautari #restaurant

Petreceri cu lautari de 1 Decembrie

Daca iti este dor de o petrecere cu lautari, mancaruri traditionale romanesti si dansuri populare, poti petrece o seara intr-unul din restaurantele din capitala. Casa Gorjana, Nicoresti, Terasa Doamnei sau Jaristea sunt cateva dintre restaurantele care te asteapta cu seri tematice cu voie buna si lautari.
 

1 Decembrie la Casa Gorjana
 

Casa Gorjana este un restaurant cu specific gorjenesc. Restaurantul are o atmosfera rustica, cu mobilier si decor specific romanesc. Sarmalutele oltenesti cu costita si mamaliguta, ciolan afumat cu fasole sau cu varza calita sunt doar cateva dintre preparatele traditionale romanesti cu care restaurantul te asteapta in fiecare seara.

Din programul restaurantului nu lipsesc petrecerile cu lautari. Daca vrei sa petreci un 1 Decembrie romanesc, cu preparate culinare si muzica traditionala, Casa Gorjana este o alegere potrivita.

Restaurantul Casa Gorjana se afla pe strada Doamna Anastasia, la numarul 13. Rezervari se pot face la numarul de telefon 021.315.64.29.
 

Muzica si dansuri traditionale la Nicoresti
 

Nicoresti este un restaurant cu specific romanesc unde vei gasi preparatate traditionale. Mititei, carnati Plescoi, sarmalute cu carnaciori sau pastrama de berbecut la gratar sunt doar cateva dintre bunatatile pe care le poti incerca la Nicoresti. Restaurantul este potrivit pentru petrecerile cu lautari, alaturi de prieteni si familie.

Restaurantul Nicoresti se afla pe strada Toamnei, la numarul 13. Rezervari se pot face la numarul de telefon 021.211.24.80.
 

Petrecere pana in zori la Terasa Doamnei
 

Amplasat in centrul istoric al Bucurestiului, pe strada Doamnei, restaurantul Terasa Doamnei te asteapta cu mancaruri si muzica tradtionala romaneasca. Restaurantul Terasa Doamnei te invita sa savurezi intr-un cadru intim si linistit in acordul muzicii populare romanesti, preparate din bucataria romaneasca.

In meniul de acest restaurant vei gasi specialitati, gustari calde si reci, ciorbe, preparate din peste, preparate la gratar, salate, preparate din vanat si deserturi.

In fiecare seara, Terasa Doamnei te asteapta si cu un program artistic cu muzica si dansuri populare romanesti.

Restaurantul Terasa Doamnei se afla pe strada Doamnei, la numarul 9. Rezervari se pot face la numarul de telefon 021.314.64.81.
 

Sarbatoare romaneasca la Jaristea
 

Jaristea este un restaurant cu aer boem, unde traditiile si obiceiurile au locul lor. Incearca sa aduca un aer al Bucurestiului de altadata. Mobilierul este imbogatit pe alocuri cu numeroase mici artifacte, tablouri si obiecte de arta . In meniul de la Jaristea vei gasi preparate traditionale romanesti. De asemenea, la acest restaurant au loc si seri tematice, cu muzica si dansuri populare romanesti.

Restaurantul Jaristea se afla pe strada George GEorgescu, la numarul 50. Rezervari se pot face la numarul 0721.961.936.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea