De prin lume adunate

#petexpo #expozitie #animale

PetExpo in Bucuresti

PetExpo Romania, singurul targ dedicat animalutelor de companie te asteapta in perioada 18-20 iunie 2010, de vineri pana duminica, la Sala Polivalenta din Bucuresti. Expozitia este deschisa intre orele 10.00-18.00 iar sambata pana la orele 20.00. Programul demonstratiilor si al momentelor speciale va fi disponibil pe www.petexpo.ro incepand cu 9 iunie 2010.

 

Prezentari de moda cu catei si pisici
 

Zilnic la PetExpo vor avea loc defilari de catelusi si pisicute imbracati dupa ultima moda. Daca vrei ca animalutul tau sa fie vedeta PetExpo, trimite un mail cu poza lui la adresa petexporomania@gmail.com, iar in week-end-ul 18-20 iunie insoteste-l pe podium unde va purta tinute si accesorii in trend.
 

Demonstratii de dresaj
 

Dresori profesionisti vor oferi un spectacol de neuitat, aducand cei mai buni “elevi” pentru a intretine spectatorii, in fiecare zi de expozitie.
 

Demonstratii de tuns
 

Experti in tunsul animalutelor isi vor demonstra talentul pe durata expozitiei. Ei vor realiza atat tunsori simple, dar si tunsori unice, de exceptie, spre deliciul spectatorilor. La PetExpo animalutul tau poate beneficia de o sedinta de tuns sau coafura gratuita. Fa-i o programare pe e-mail sau in prima zi de expozitie si ii poti schimba look-ul printr-o coafura sau tunsoare indrazneata. Va fi o schimbare de imagine care ii va da mai multa incredere in el si va trezi multe invidii la plimbarea prin parc.

Sursa foto: petexpo.ro
 

Jocuri si concursuri
 

Vizitatorii vor fi animati si prin diverse jocuri si concursuri, avand posibilitatea de a castiga produse pentru micii lor prieteni. Concursul BestPet la care te poti inscrie online pe site-ul expozitiei, www.petexpo.ro, va premia cele mai frumoase poze cu premii constand in produse si pachete de servicii pentru animalutul tau oferite de companiile expozante si invitatii la film pentru tine. Poti participa si la tombola PetExpo, la care poti castiga zilnic premii oferite de firmele participante.
 

Expozitii de caini si pisici
 

La PetExpo vor fi prezenti crescatori profesionisti de caini (chow-chow, labradori, bichoni, york shire terrier, shih tzu, bulldog, caniche, etc)  si pisici (british, exotic shorthair , birmaneza,etc)care vor expune cele mai frumoase si atragatoare exemplare. De asemenea asociatiile pentru protectia animalelor vor da spre adoptie puiuti, atat pisici cat si catei, vaccinati si deparazitati, iar tu vei avea posibilitatea sa te intorci acasa cu un animalut care cu siguranta are nevoie de un stapan  iubitor.    

Sursa foto: petexpo.ro
                               

Expozitie de porcusori de guineea si iepuri
 

Vei avea ocazia sa-ti faci un nou mic prieten, un iepuras sau un porcusor de Guineea , care te vor binedispune zi de zi.
 

Expozitii de animale exotice
 

La PetExpo vor fi prezente animale exotice diverse: pasari, reptile, insecte, animalute care nu numai ca iti vor trezi curiozitatea dar pe care le vei si indragi.
 

Acvarii de vis
 

La PetExpo vor fi expuse cele mai frumoase acvarii si cele mai interesante specii de pesti exotici . Pesti, corali, anemone, stele de mare, arici, creveti, melci, scoici, si alte nevertebrate, pe toate le vei putea admira la PetExpo in cadul spatiului destinat acvaristicii.

Sursa foto: petexpo.ro

 

Sursa foto : petexpo.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea