De prin lume adunate

Peter James vine in Romania

La scurt timp dupa lansarea in Romania a romanului Aproape mort, cunoscutul autor britanic de romane de suspans, Peter James, vine la Bucuresti pentru a se intalni cu cititorii. El va sosi pe Aeroportul Henry Coanda vineri, 14 martie, la ora 14.55, si va petrece in Romania cinci zile.

Luni, 17 martie, la ora 18.30, Libraria Carturesti si Editura Nemira invita iubitorii literaturii de suspans sa il cunoasca pe Peter James. Intalnirea va avea loc la Ceainaria Carturesti (Str. Arthur Verona nr. 13), unde autorul va vorbi despre cartile sale si va acorda autografe.

La Editura Nemira au aparut trei dintre cartile autorului britanic Aproape mort, Sa mori frumos si Viu sau mort, toate bestseller-uri internationale. Pentru Viu sau mort, lui Peter James i s-au decernat Premiul Krimi-Blitz, 2005; Le Prix Polar International, 2006 si Le Prix Coeur Noir, 2007. Romanul Sa mori frumos a fost nominalizat la Richard & Judy Galaxy British Book Awards, in 2007, a stat sapte saptamani in topul Ten Bestseller al Sunday Times si a ajuns pe primul loc in WH Smith, Tesco and Sainsburys. Aproape mort, ultimul roman publicat de Nemira , este nominalizat pentru Marele premiu pentru literatura politista Polar International.

Talentul scriitoricesc al lui Peter James este dublat de pasiunea sa pentru automobile de epoca si curse de masini. De-a lungul timpului a achizitionat peste 40 de masini de colectie, iar din 2004 participa la campionatul anual de raliu, punctul de maxima atractie al sezonului fiind reprezentat de cursa de anduranta de la Snetterton, rezervata masinilor Citroen 2CV.
 

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea