De prin lume adunate

#unde iesim #liberty center #paste #spectacole

Pastele la Liberty Center

Ateliere de creatie , spectacole de magie, concursuri pe gheata cu Iepurasul, concursuri de costume si de spart oua sunt cateva dintre activitatile propuse Liberty Center de Paste.

Pana duminica, Iepurasul ii asteapta pe copii la Liberty Center in fiecare zi, in casuta sa de poveste de la parterul complexului. Prezent doar la Liberty Center, Iepurasul va oferi in continuare copiilor daruri de Paste. Casuta Iepurasului este deschisa zilnic de luni pana joi, intre orele 16:00 si 20:00, vineri si sambata, intre 12:00 si 20:00, iar duminica intre orele 14:00 - 22:00.

 

Evenimente de Paste la Liberty Center in zilele de 3-4 aprilie

 

Liberty Center a pregatit pentru Paste programe speciale dedicate familiei si copiilor. Astfel, sambata, 3 aprilie, de la 17:00, copii sunt asteptati la un Atelier de Creatie in care, folosindu-si imaginatia si creativitatea, vor invata sa decoreze oua. De la 19:00 este randul Iepurasilor nazdravani sa insufleteasca atmosfera cu un spectacol interactiv pe scena de la etajul al doilea al complexului.

Pentru Ziua de Paste, duminica, 4 aprilie, la Liberty Center au fost pregatite o multime de activitati menite sa aduca veselie si buna dispozitie vizitatorilor. Acestea vor incepe de la ora 15:00 si vor cuprinde ateliere de creatie pentru copii, un spectacol al trupei de magie Rothini, concursuri pe patinoar cu Iepurasul, concursuri de costume pentru cei care ravnesc la titlul de cel mai frumos iepuras, dar si concursuri de spart oua sub genericul Cioc !Poc!

Pe tot parcursul weekend-ului, copii sunt asteptati si in Magic Aventura, spatiul de joaca dedicat lor si amplasat la etajul al doilea al complexului, cu tot felul de tentatii, care le vor pune la incercare aptitudinile fizice si imaginatia.

In ziua de Paste, la Liberty Center vor fi deschise doar zona de food-court, patinoarul, cinematograful si zona de joaca pentru copii, iar programul de vizitare este intre orele 14:00 si 22:00.

 

Iata si programul evenimentelor:

 

Sambata, 3 aprilie, de la 17:00:
17:00- Atelier de creatie- Decorarea oualelor de Paste
19:00- Fii Zurli cu personajele tale preferate: Iepurasii Nazdravani

Duminica, 4 aprilie, de la 15:00:
Atelier de creatie - Casuta Iepurasului. Copiii sunt antrenati intr -un concurs de desen avand ca inspiratie Casuta Iepurasului de la Liberty Center
Spectacol de magie cu trupa Rothini
Concursuri inedite pe gheata cu Iepurasul
Cine este cel mai frumos iepuras? Deghizeaza-te in Iepuras si intra in concurs!
Cioc! Poc! Concurs de spart oua

Program de functionare Liberty Center:
3 Aprilie 2010: 10:00 22:00
4 Aprilie 2010: 14:00 22:00
5 Aprilie 2010: 10:00 22:00

Liberty Center se afla pe Calea Progresului, la numarul 15, la intersectia Calea Progresului cu Calea Rahovei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea