De prin lume adunate

#iarba verde #plimbare #parc #zilele bucurestiului 2010

Park(ing) Day, ziua in care locurile de parcare sunt transformate in parcuri

Park(ing) Day este un eveniment ecologic desfasurat la nivel mondial, care atrage atentia asupra lipsei spatiului verde din marile aglomeratii urbane. In Capitala, pe 17 septembrie este ziua in care cetatenii se vor bucura de spatiul verde in locurile de parcare din zona centrala.

Park(ing) Day este un eveniment anual, mondial, desfasurat simultan in 140 de orase din 21 de state. In aceasta zi parcarile sunt transformate in spatii verzi , unde fiecare cetatean este invitat sa petreaca o zi la iarba verde .

Fie ca citesc si se joaca cu cei mici, fie ca petrec cateva clipe impreuna cu prietenii, fiecare bucurestean este invitat sa schimbe la fata parcarea in spatiul verde de care are nevoie.

Trei mari parcari din Bucuresti vor fi acoperite cu gazon viu. Vor fi create astfel oaze de iarba verde pentru toti cei care vor sa iasa la un picnic in centrul capitalei.

Parcarile participante sunt parcarea de la BCU, de la Eva, de pe Magheru si cea de pe Edgar Quinet, de la Universitate. In 9 locuri de parcare se va intinde iarba. Ziua Park(ing) Day incepe la orele 10.00 si se incheie la 18.00.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea