De prin lume adunate

#scoala de soferi #elevi

Odat.ro, avantajul elevilor scolilor de soferi din ziua de astazi

Pentru a putea circula pe drumurile publice, in spatele unui volan, este indicata cunoasterea la perfectie a legislatiei rutiere. Din pacate, examenul bazat pe teste auto din legislatie pune foarte multe probleme elevilor. In ciuda faptului ca exista o multime de oameni care nu promoveaza din prima examenul teoretic, lucrurile stau ceva mai bine decat in trecut.

Daca in urma cu 10-15 ani, cei care doreau sa aiba in buzunar un permis de conducere erau nevoiti sa citeasca de mai multe ori legislatia si sa rezolve chestionare drpciv din carti specializate, astazi exista Odat.ro.

In principiu, Odat.ro contine aceleasi lucru ca si o carte cu chestionare auto drpciv gasita la un chiosc de la coltul strazii, insa la o mica analiza, se pot descoperi o multime de avantaje care inclina balanta spre site, in detrimentul cartilor clasice.

De ce chestionare auto pe Odat.ro?

Un prim motiv pentru care acest site trebuie sa fie o sursa de informare pentru elevii scolilor de soferi este faptul ca dispune de mult mai multe intrebari DRPCIV, acoperind in proportie de 99.9% legislatia rutiera. Cei care aleg sa rezolve teste auto pe odat.ro pot acoperi mult mai usor toate informatiile furnizate de legislatie.

Pretul este si el un mare plus, chestionarele de pe Odat fiind 100% gratuite. Nu acesta este punctul care convinge elevii, ci mai degraba faptul ca genereaza economii serioase de timp. Acest lucru il face prin:

  • Generarea raspunsurilor corecte dupa ce s-a rezolvat un chestionar. In felul acesta, elevul poate sa retina mult mai usor varianta cea buna a chestionarului rezolvat;
  • Informatii utile despre tot ceea ce inseamna scoala de soferi. Odat.ro este o sursa de informare extrem de importanta pentru majoritatea elevilor scolilor de soferi, indiferent ca este vorba despre categoria A, B sau C. Cei care intra pe site pot descoperi sfaturi utile legate de alegerea scolii, legate de desfasurarea examenului sau de modul in care trebuie sa se invete.
  • Simularea conditiilor de examen. Examenul auto este dat pe calculator, asadar, rezolvarea chestionarelor ar trebui sa se faca tot pe calculator.
  • O structura simpla si intuibila a site-ului. Oricine poate sa foloseasca cu incredere Odat.ro, in conditiile in care are o structura foarte simpla si usor de folosit.

Ce trebuie sa faca orice elev al scolilor de soferi?

Odat.ro este un instrument excelent, insa pentru a da rezultate trebuie sa fie folosit. Astfel, este indicat ca orice elev sa rezolve minim 4-5 chestionare in fiecare zi, cu o luna inainte de examenul auto. In felul acesta poate sa treaca prin aproape toate intrebarile posibile si isi poate insusi raspunsurile corecte.

Insusirea informatiilor din legislatie nu este suficienta, fiind nevoie si de o atentie sporita la orele de condus.

Nu in ultimul rand, examenul trebuie sa se dea intr-o stare perfecta de odihna. Asadar, ziua de dinaintea examenului trebuie sa fie destinata relaxarii, nu invatatului.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea