De prin lume adunate

#filme cinematograf #filme #if i stay #very good girls #lansare filme #filme vara #tracks #the equalizer #fury

O vara dramatica. Iata ce filme emotionante intra pe marile ecrane in curand!

Prietenii puse la incercare, vieti schimbate de experiente dramatice, femei prinse intr-o vesnica adolescenta, eroi de razboi si justitiari de ocazie vor invada ecranele cinematografice in lunile viitoare intr-un carusel al dramelor. Un motiv in plus sa maresti debitul precipitatiilor cu cateva lacrimi varsate la dramele verii 2014!

1. Very good girls

Dakota Fanning revine pe marile ecrane intr-o drama in care va face echipa cu Elizabeth Olsen. Cele doua bune prietene depun un juramant solemn de a scapa de povara virginitatii in acelasi timp. Este de ajuns ca amandoua eroinele sa pice prada farmecelor aceluiasi baiat si prietenia stransa va fi pusa greu la incercare. In distributie li se alatura si Demi Moore, iar cum regia este semnata de Naomi Foner, mama vedetelor Maggie si Jake Gyllenhaal. Lansare: 25 iulie.

2. If I Stay

Mia Hall (Chloe Grace Moretz) este pusa in fata unei dileme cumplite dupa ce un accident de masina o aduce in stare de coma, traind si experiente extracorporale. Va reusi sa se treazeasca si sa duca o viata complet diferita fata de tot ceea ce isi imaginase? Afli raspunsul in cinematografe incepand cu 22 august 2014.

3. Tracks

De ce sa traversezi desertul Australiei, strabatand distanta dintre Alice Spring si Oceanul Indian? De ce nu? Un film dupa o poveste adevarata in care Mia Wasikowska isi ia camilele si cainele credincios intr-un test extrem, din care inveti cum poti lasa totul in urma. Produs de echipa care a realizat si "Discursul regelui", filmul ruleaza deja de trei luni in Australia si va intra in cinematografele noastre in luna septembrie.

4. The Equalizer

"Man on fire" a fost un film OK pentru cariera lui Denzel Washington, asa ca nu ne ramane de vazut decat daca "The Equalizer" va atinge acelasi nivel. Fost membru al unor trupe speciale, personajul lui Washington treebuie sa intervina pentru a-i salva pielea lui Chloe Grace Moretz din fata furiei unor mafioti rusi. Premiera: 25 septembrie.

5. Fury

Brad Pitt - check! Shia LaBeouf cu mustata - check! WW II - check! Nazisti si tancuri - check! "Fury" este o provocare pentru Brad Pitt dupa rolul jucat in "Inglorious Bastrads". Story-ul s-ar putea dovedi insa destul de bun cat sa-l arunce undeva peste "Saving Private Ryan". Si, oops, scuze! Nu este un film de vara, dar este un film la care toate admiratoarele lui Pitt vor suspina toata vara aceasta. Intra in cinema in noiembrie.



Sursa foto: usmagazine.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea