De prin lume adunate

#oana pellea #spectacol #piesa #teatru #teatru mic #noaptea alba a teatrului mic

Noaptea alba a Teatrului Mic

Dupa popularitatea de care s-a bucurat Noaptea alba a muzeelor si a Portilor deschise de la Institutele culturale, e randul teatrelor sa-si invite spectatorii insomniaci la doua dintre cele mai de succes spectacole ale sale, miercuri, 28 octombrie.

Teatrul Mic va asteapta cu poimaine alaltaieri de Gianina Carbunariu, o comedie cinica, ce ne face sa privim prezentul din perspectiva viitorului. Teatrul Foarte Mic, ii prezinta pe Oana Pellea si mihai gruia sandu intr-un spectacol plin de tandrete si nobila simplitate: Ma tot duc dupa Marc Dore, William Shakespeare.

poimaine alaltaieri de Gianina Carbunariu ii are in distributie pe Madalina Ghitescu , Paula Gherghe, Carmen Florescu, Rolando Matsangos si Virgil Aioanei.

"Ideea de baza a spectacolului a fost un exercitiu de imaginatie: ce se va intampla cu noi in 20, 30, 50 de ani si in ce masura ceea ce facem acum va avea un efect mai tarziu? Toate lucrurile pe care noi le-am plasat intr-un viitor mai mult sau mai putin indepartat, mai mult sau mai putin posibil isi au punctul de pornire in fapte reale pe care le-am observat fiecare dintre noi, in dilemele pe care traim chiar in acest moment", spune Gianina Carbunariu.

Ma tot duc este o adaptare libera dupa william shakespeare si Marc Dore. Ii are in rolurile principale pe Oana Pellea si Mihai Gruia Sandu. Reteta: 2 romani, 1 canadian, 250 gr de emotie, 300 gr comedie, un varf de cutit de tristete, 2 nasuri rosii... adaugati dupa gust franceza, italiana, romana... amestecati totul cu delicatete, pudrati cu magie si... oferiti publicului. Temperatura... inimii.

Spectacolele sunt programate la orele 22.00, iar intrarea este libera, in limita locurilor disponibile. Pentru procurarea biletelor de loc, spectatorii sunt asteptati la casele de bilete ale fiecarei sali.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea