De prin lume adunate

#moc craciun #calatorie in jurul lumii #zbor

Mos Craciun are liber la zbor! Urmareste-i si tu calatoria in jurul lumii

Mos Craciun se pregateste intens pentru noapte de Craciun cand trebuie sa faca o lunga calatorie in jurul lumii pentru a imparti daruri copiilor cuminti. Si pentru ca totul sa mearga bine, Mosul si-a reinnoit licenta de pilot comercial.

Ministrul Tansporturior din Canada, Marc Garneau, a declarat ca Mos Craciun a trecut cu bine peste testul medical, desi are glicemia putin cam mare. In plus, acesta a dat publicitatii si o inregistrare cu Mos Craciun, facuta in timpul testelor.

Clipul video il prezinta pe barbatul in varsta care parcurge testul de masurare a acuitatii vizuale la care trebuie sa citeasca literele "H" si "O".

"Sanatatea ta este buna. Nivelul glicemiei este putin crescut, dar esti apt de drum, asa ca vestile sunt bune", ii spune Marc Garneau lui Mos Craciun si ii aminteste sa calatoreasca in siguranta: "Nu folosi telefonul mobil si nu scrie mesaje in timp ce conduci sania prin vazduh".

Urmareste calatoria lui Mos Craciun in jurul lumii

Si tu poti urmari calatoria lui Mos Craciun in jurul lumii pe noradsanta.org. NORAD se ocupa in mod normal cu monitorizarea traficului aerospatial si marin pentru a descoperi eventuale pericole pentru omenire, insa, de Craciun, in fiecare an, se concentreaza pe urmarirea Mosului, traditie care dateaza din 1955.

NORAD foloseste sisteme de monitorizare prin satelit, radare foarte puternice si avioane de vanatoare pentru a "urmari" in cele mai mici detalii calatoria lui Mos Craciun in jurul lumii, potivit realitatea.net.

"Agentii nostri secreti de aici, din Nord, ne-au spus ca Mos Craciun percepe timpul intr-un mod putin diferit de noi pentru a putea ajunge in casele tuturor baietilor si fetelor din lumea intreaga care cred in el. El zboara mai repede decat viteza luminii si ajunge la toata lumea in acea perioada de 24 de ore plina de magie", a adaugat purtatorul de cuvant NORDAT.

Sursa foto: mommyish.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea