De prin lume adunate

#evenimente #valentine's day #concerte

Mon amour la Liberty Center

In luna februarie, Liberty Center celebreaza iubirea printr-o campanie cu premii substantiale, precum si prin numeroase evenimente speciale care se adreseaza tuturor vizitatorilor complexului, care aduc o atmosfera romantica si plina de buna dispozitie.

Intitulata Liberty Center, mon amour!, campania se deruleaza in perioada 10 - 23 februarie si ii invita pe toti vizitatorii complexului sa participe la o tombola speciala, care pune in joc numeroase premii. Marele premiu al campaniei Liberty Center este o excursie la Paris pentru 2 persoane, la care se adauga 5 premii de consolare, in valoare de cate 200 euro fiecare, care vor da fiecarui finalist posibilitatea sa le transforme in cumparaturi impreuna cu partenerul sau partenera acestuia.

Toti vizitatorii Liberty Center care vor face cumparaturi de minimum 50 lei in perioada 10 - 23 februarie au posibilitatea sa participe la tombola si sa castige premiile puse in joc, prin completarea unui talon special oferit de reprezentantii magazinului de unde au achizitionat produsele. Tragerea la sorti a castigatorilor tombolei va avea loc pe 25 februarie, cei 6 finalisti fiind invitati sa participe impreuna cu partenerul sau partenera la ceremonia de premiere din 28 februarie.

Doar una dintre perechi va castiga excursia la Paris, in urma unor probe care vor testa cat de sudat este cuplul respectiv, celelalte perechi primind premiile de consolare in valoare de 200 euro.

Evenimentele dedicate vizitatorilor complexului continua in weekendul 13 - 14 februarie cu programe speciale dedicate Zilei Indragostilor. Astfel, sambata, 13 februarie, fanii Alex sunt invitati de la 19:00 la o noua intalnire cu artistul preferat, la un show de muzica si dans, sustinut pe scena de la etajul al doilea al complexului, urmat de o sesiune de autografe in The Vesper Bar. Cei mici sunt asteptati sambata, de la 18:00, la un nou spectacol cu personaje de poveste, de aceasta data cu Alba ca Zapada si Mutulica.

De Ziua Indragostitilor, pe 14 februarie, incepand de la ora 11:00, Cupidonii Liberty Center vor face cadou 1000 de trandafiri rosii cuplurilor de indragostiti (primii 1000 de indragostiti) care vor trece pragul complexului. Pentru cei nerabdatori sa se casatoreasca, maestrul de ceremonii al Liberty Center, Shurubel, va oficia casatorii de o zi. Seara se va incheia cu un concert al formatiei Mandinga, cu incepere de la ora 19:00, care va incanta audienta cu ritmuri latino incendiare. Dupa concert, sesiune de autografe la The Vesper Bar.

Iata si programul evenimentelor:

 

Sambata, 13 februarie:

 

18:00: Fii "Zurli" cu personajele tale preferate! Alba ca Zapada si Mutulica
19:00: show Alex si sesiune de autografe

 

Duminica, 14 februarie:

 

11:00:00- 22:00: casatorii de 1 zi celebrate de Shurubel, maestrul de ceremonii Liberty Center
19:00: show Mandinga si sesiune de autografe
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea