De prin lume adunate

#activitati 1 mai #minivacanta de 1 Mai #1 mai #bucuresti

Minivacanta de 1 mai! Cum sa te distrezi in Bucuresti

Nu ai reusit sa-ti faci planuri pentru minivacanta de 1 mai? Nu trebuie sa-ti faci griji. Chiar daca ramai in Bucuresti, te poti distra fara a cheltui multi bani. In plus, vremea frumoasa de anul acesta nu iti va permite sa stai in casa.

Iesi la iarba verde

Profita de zilele calduroase si iesi la iarba verde! In Bucuresti exista o multime de parcuri frumoase pe care le poti vizita. Daca obisnuiesti ca in restul anului sa mergi intr-un singur parc, care este aproape de tine, profita de aceste zile pentru a schimba panorama. Mergi in parcurile pe care nu le-ai mai vizitat de multa vreme si bucura-te de noi experiente.

Daca vrei sa te relaxezi, sa stai pe iarba si sa citesti o carte ori sa faci poze poti merge in imprejurimile Bucurestiului, la padure. Padurile Bragadiru, Buftea, Pustnicu si Snagov sunt doar cateva dintre atractiile de top.

Gratar in parc

Daca nu iti doresti sa ratezi momentul de a incinge gratarul, atunci, trebuie sa stii ca poti merge doar in locurile special amenajate. In parcul Tineretului si in parcul Crangasi, pe malul lacului Marii, exista spatii special amenajate cu gratare, mese si bancute.

Distreaza-te in parcuri tematice

Amplasat pe malul lacului Snagov, Artha Park este locul ideal pentru o iesire in familie. Amplasat chiar in vecinatatea padurii Snagov este locul perfect pentru o iesire la picnic, pentru a juca golf sau a face o plimbare cu caiacul pe lac.

In schimb, daca esti adeptul senzatiilor tari poti da o fuga in Terra Park, cel mai mare parc de distractii din Bucuresti. Aici te asteapta o multime de atractii printre care se numara Z Force Tower, o platforma ce se ridica la 53 de metri inaltime, un Rollercoaster cu un traseu de 310 metri precum si Hydrolift-ul, toboganul de apa cu barci care permite coborarea de la o inaltime de 15 metri.

Daca esti pasionat de aventua, poti merge in Parcul Comana. Aici te poti da cu tiroliana, poti urma unul dintre cele 9 trasee (6 pentru copii si 3 pentru adulti), de dificultati diferite si te poti odihni la iarba verde. Daca iti este foame, ti-o poti astampara la unul dintre restaurantele din zona. Mai mult, la distant amica de parcul de distractii se afla rezervatia Comana, loc in care poti admira natura in toata splendoarea ei.

Nu ai bani de mare? Mergi la piscina

Daca pentru tine 1 mai inseamna deschiderea sezonului estival, atunci trebuie sa stii ca poti profita de aceasta perioada pentru a merge la piscina. Chiar daca nu este acelasi lucru, o zi de relaxare pe marginea piscinei te va repune pe picioare. La Therme te poti relaxa printre palmieri si flori tropicale si poti inota in piscine interioare si exterioare, jacuzzi si piscine cu aromaterapie. Tot aici te poti bucura de beneficiile saunei sau ale masajului.

Sursa foto: oviatabuna.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea