De prin lume adunate

#evenimente #zilele dinozaurilor #dino #muzeu #expozitie

Mega expozitia Dino - Zilele Dinozaurilor

Pana pe 25 aprilie 2010, intre orele 10.00 - 20.00, in Pavilioanele 20 si 21 din incinta Romexpo, are loc mega expozitia de dinozauri robotizati din cadrul evenimentului Dino - Zilele Dinozaurilor.

Aceasta aventura "in timp" incepe acum 240 milioane de ani si iti arata viata, dar si mediul in care traiau impresionantii dinozauri, prezenti la aceasta expozitie in marime naturala. Peste 30 de uriasi in 8 scene desprinse parca din peisajul preistoric, cu decor, efecte scenotehnice si multimedia unice.  Dinozaurii sunt imensi, pot avea mai mult de 7 metri inaltime si 14 lungime, se misca, scot aceleasi sunete si arata exact ca si variantele lor "originale", predatori infricosatori sau dinozauri vegetarieni.

Fiind o expozitie itineranta de tip labirint, accesul se face ca in muzee, in grupuri mici, insotite de ghizi special pregatiti pentru a da explicatii despre fiecare dintre dinozauri, pe unii ii poti vedea de aproape, pe altii ii poti atinge si poti invata o sumedenie de lucruri interesante atat despre ei cat si despre "lumea de atunci" din Zilele Dinozaurilor.

Si pentru ca experienta sa fie totala, vei vedea ceva cu totul extraordinar: Dino Cinema 3D. Imagini unice intr-o pelicula realizata special pentru aceasta expozitie de catre unii dintre cei mai mari specialisti mondiali ai genului. Arcul peste timp va fi o experienta de neuitat, atat pentru copii, cat si pentru adulti.

De la 2 si pana la 105 ani, cu totii veti fi impresionati de solutiile tehnologice robotizate gasite pentru a da "viata", din nou, unor animale care au inca, foarte multe lucruri sa ne spuna. La iesire te asteapta un generos Dino Shop, un magazin de suveniruri pentru orice buzunar. Iar daca ti se face sete, esti invitat la Dino Bar.

Accesul in incinta expozitiei zilele dinozaurilor se face exclusiv pe baza biletului de intrare. In plus, cu ajutorul Primariei Municipiului Bucuresti, se vor putea organiza excursii cu acces la ore speciale, dar si transport organizat pentru urmatoarea categorie de bilete, destinata grupurilor organizate, exclusiv in zilele din timpul saptamanii: 23 lei, elevi si studenti intr-un grup de minim 10, insotiti de cel putin un supraveghetor, acesta din urma avand accesul gratuit.

Fotografiatul, inclusiv cu camere foto neprofesionale sau cu telefonul mobil in interiorul expozitiei este strict interzis. La iesire insa, exista o zona special amenajata unde fotografiatul si filmatul sunt permise. Dino Riding si Dino Drawing sunt singurele locuri unde copiii pot petrece ore in sir fara sa se plictiseasca. Aici mai exista chiar si Dino Foto, de unde poti pleca acasa cu o fotografie inramata, cu tine si prietenii tai din lumea Dino.

Oferta promotionala (luni - vineri):
Adulti: 40 lei
Studenti si Pensionari: 33 lei
Copii intre 2 si 14 ani: 25 lei
si 105 pentru familii cu 4 persoane.
Grup org. scoli/gradinite: 23 lei.

Noile preturi sunt valabile intre 12 martie si 2 aprilie.

In weekend (sambata si duminica):

60 lei - pentru adulti
52 lei - pentru studenti si pensionari
40 lei - pentru copii cu varsta pana in 14 ani 
160 lei - pentru familii cu 4 persoane

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea