De prin lume adunate

#masaj #relaxare #saloane de masaj

Masaj relaxant in Bucuresti

relaxare este un masaj efectuat pe tot corpul, cu miscari ferme, care creeaza o senzatie placuta de relaxare si eliberare a stresului. Acest tip de masaj are efecte pozitive asupra circulatiei, functiilor imunitare, digestiei, sistemului nervos;are un rol foarte important in alungarea eliminarea stresului.

De asemenea este folosit pentru alte efecte terapeutice. relaxare ajuta la eliminarea stresului si a oboselii, atenueaza atenueaza durerile si crampele musculare, micsoreaza presiunea sangelui, ajuta la eliminarea toxinelor din organism, imbunatateste digestia, elimina durerile de cap si de gat si creeaza o stare de relaxare generala in organism.
 

Unde facem relaxare in Bucuresti


In Bucuresti exista numeroase saloane de infrumusetare si centre spa unde doamnele si domnii amatori de relaxare pot beneficia de astfel de tratamente corporale. Realizat de specialisti, intr-un mediu relaxant, acest tip de masaj te va ajuta sa te simti mai bine si mai tonifiat.
 

Masaj relaxant de lux la Shades


Shades este un beauty lounge deschis in capitala, dedicat doamnelor si domnilor care vor sa se relaxeze si sa investeasca in imaginea lor. La acest centru de infrumusetare poti beneficia de o gama completa de servicii cosmetice. Poti astfel merge la coafura, frizerie, cosmetica, machiaj, manichiura, pedichiura, tratamente corporale si masaj.

O vizita la acest centru de infrumusetare iti poate oferi si momente de relaxare pe terasa sau in lounge-ul salonului. Tot de la Shades poti cumpara si cadouri speciale pentru cei dragi. De aici poti achizitiona vinuri selecte, bijuterii, carti sau ceaiuri.

La Shades poti merge insa si la diversetipuri de masaj. Aici poti beneficia de masaje anticelulitice, de tonifiere, terapeutic, drenaj limfatic, reflexoterapie si masaj de relaxare. Pentru un masaj anticelulitic vei plati 70 de lei, pentru cel terapeutic 55 de lei, pentru cel de tonifiere 60 de lei, pentru drenajul limfatic 55 de lei, iar pentru masajul de relaxare 60 de lei.

Salonul Shades se afla pe bulevardul Al. I. Cuza, la numarul 5A. Rezervari se pot face la numarul de telefon 021.310.91.98.
 

Masaj de relazare la Honey Beauty
 

Honey Beauty Salon ofera o gama larga de servicii pentru doamnele care tin la imaginea lor. La acest centru de infrumusetare vei beneficia de remodelare corporala, de "redesenarea" siluetei prin servicii de electrostimulare, programe anticelulitice, tunel cu infrarosii, lifting nechirurgical facial, fermitate bust sau lifting nechirurgical bust.

In cadrul tratamentelor anticelulitice si a tratamentelor de slabire vei avea rezultate bune cu ajutorul impachetarilor cu parafango, parargil si alte compozitii special create pentru a elimina aceste probleme. In plus, vei invinge celulita si zonele adipoase cu ajutorul masajului de slabire si a celui anticelulitic . La Honey Beauty te poti relaxa si cu un masaj de relaxare, realizat de personal pregatit. Vei elimina astfel oboseala si iti vei tonifia trupul.

La Honey Beauty, pentru 30 de minute de masaj relaxant vei scoate din portofel 30 de lei. Un abonament cu 10 sedinte costa 250 de lei. Pentru o sedinta de 50 de minute vei plati 45 de lei, iar pentru un abonament cu 10 sedinte, de cate 50 de minute, 400 de lei.

Salonul de infrumusetare Honey Beauty se afla pe bulevardul Carol I, la numarul 45. Rezervari se pot face la numarul de telefon 021.311.94.87.
 

Masaj si frumusete la Cosmopolitan Spa
 

Frumusetea conteaza si acest lucru il va recunoaste orice femeie moderna. Aspectul fizic este un factor important in zilele noastre. Pe langfa tratamentele de cosmetica, tratamente corporale si frumusete, la Cosmopolitan Spa poti beneficia si de diverse tipuri de masaj. Cosmopolitan Spa ofera servicii de masaj de relaxare si intretinere efectuat de profesionisti intr-o ambianta relaxanta, cu muzica de relaxare si uleiuri volatile personalizate.

Masajul nu este unul brutal sau dureros asa ca iti poti lasa corpul sa pluteasca. Masajul de relaxare se efectueaza, de regula, cu uleiuri sau creme parfumate, care stimuleaza starea de bine si relaxarea, conform aromoterapiei.

La Cosmopolitan Spa, o sedinta de masaj de relaxare de 50 de minute costa 60. Pentru un abonament cu 12 sedinte vei plati 700 de lei. Salonul Cosmopolitan Spa se afla pe strada Turturelelor, la numarul 48, in apropiere de Piata Alba Iulia. Rezervari se pot face la numarul de telefon 0731.167.167.

Gaseste maseuri si saloane de masaj in orasul tau, accesand site-ul www.cautmasaj.ro si consultand lista aferenta (ex: masaj Bucuresti).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea