De prin lume adunate

#unde iesim #martisor #primavara #hotel #restaurant #spa

Martisorul de lux

De Ziua Femeii rezerva-ti ziua doar pentru tine si pentru placerile tale. Pentru ca esti femeie si pentru ca  este ziua ta, ai dreptul la o zi intrega de rasfat si relaxare. In aceasta zi incearca mancaruri inedite, deserturi savuroase si tratamente complete la spa.

 

Rasfat la Hotelul Intercontinental

 

In luna cadourilor pentru femei, Hotelul Intercontinental nu le-a uitat pe reprezentatele sexului frumos. Pana pe 8 martie, esti invitata de onoare la Club InterContinental Lounge. Daca vrei sa ai parte de o experienta inedita chiar de Ziua Femeii, atunci fa-ti timp pentru tine si relaxeaza-te alaturi de prietenele tale la Club Lounge-ul de la InterContinental. De aici vei avea ocazia sa admiri Bucurestiul de la inaltime, tocmai de la etajul 21 al hotelului.

Astfel, intre orele 14:00 – 22:00, vei avea parte de atmosfera rafinata, muzica buna, dar si specialitati culinare, ceai, cafea, bauturi racoritoare, gustari, sandvisuri si prajituri. Pretul unei astfel de pachet este de 65 de lei de persoana. Rezervari se pot face la numarul de telefon 021.305.10.14.

Sursa foto: enjoytruro.co.uk

Relaxare si romantism la Residence Exclusive Spa

 

Daca vrei sa te rasfeti cu adevarat in aceasta zi si sa uiti de toate problemele cotidiene, atunci poti opta pentru un tratament complet la spa. La Residence Exclusive Spa vei descoperi un jacuzzi special, sauna, masaj de relaxare , steam bath, combo, masaj reflexologic, masaj cu pietre vulcanice , masaj cu bete de bambus, impachetari cu vin, cu piper, cu ciocolata si chiar cu spirulina.

Tarifele pentru o sesiune de Spa pornesc de la 30 de euro de persoana pentru doua ore. Sampania si capsunile sunt oferite din partea casei. Daca nu vrei sa pleci din aceasta oaza de liniste si relaxare, poti opta si pentru un Pachet Romantic, alaturi de persoana iubita. In acest pachet intra petrecerea unei nopti de weekend cu capsuni, sampanie si flori in camera si cu mic dejun inclus. Hotel Residence se afla pe strada Alexandru Constantinescu, la numarul 33, iar rezervari se pot face la numarul de telefon 021.224.50.44.

Sursa foto: infospa.org

Delicatese culinare la Casa Vernescu

 

De 8 martie nu trebuie sa lipseasca din programul tau degustarea catorva delicatese culinare. In aceasta zi ai voie sa te abati de la dieta si alimentele sanatoase si sa te rasfeti cu bunatati. Joseph Hadad, bucatarul sef de la Casa Vernescu, si-a propus sa-ti incante simturile cu o selectie culinara in armonie cu ziua dedicata femeii. Intr-o ambianta romantica, acordurile muzicii intepretate de Maria Bota te vor insoti pe masura ce vei descoperi, pas cu pas, dansul celor mai surprinzatoare arome din meniu. Si toate acestea pentru ca la final sa te delectezi cu Lacrima Mona Lisei, desertul magic al unei cine perfecte.

Selectiile culinare ale acestei seri sunt carpaccio de vita umplut cu avocado, decorat cu file de portocale, file de sea bass si creveti, crema de radacina de patrunjel si ulei de trufe, servite cu sos de ciuperci de padure, sorbetto de lamaie cu gin, duet de piept de rata si ficat de gasca, servit cu piure de mar caramelizat, sos natur, buchetiera de legume si anghinare Jerusalem, iar la desert lacrima Mona Lisei cu crema mascarpone si zmeura, servita cu sos de fructul pasiunii si sos de fructe de padure.

Pachetul care include cina si muzica live in Salonul Casa Vernescu  este de 240 lei de persoana. Pretul include un pahar din vinul casei, alb sau rosu, apa plata sau minerala, bauturi racoritoare, cafea sau ceai. Rezervarise fac la numarul de telefon 0751.011.636.

Sursa foto: casavernescu.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea