De prin lume adunate

#sport extrem #snowboard #ski #incaltaminte #imbracaminte #magazin #outdoor #indoor #sport

Magazine sportive in Bucuresti

Doriti sa plecati la munte, dar nu aveti echipamentul necesar? V-ati hotarat sa mergeti la fitness, insa garderoba voastra este prea eleganta? Atunci trebuie sa dati o raita prin magazinele cu accesorii sportive. Veti gasi cam tot ce va doriti, de la imbracaminte, incaltaminte, rucsaci si corturi, pana la echipamente profesioniste pentru alpinism, sporturi de iarna sau extreme, biciclete, placi de snowboard si chiar accesorii sofisticate pentru golf.

Himalaya

Initial, magazinul Himalaya a fost construit sub forma unei cabane din lemn in magazinul Unirea, la etajul 4, aripa Calarasi. Din anul 2000 magazinul si-a mutat sediul si acum este destinat in mare parte accesoriilor de alpinism si sporturilor de iarna. Pe rafturile magazinului Himalaya gasiti echipamente de aceeasi calitate ca in magazinele din tarile vestice, dar cu mult mai ieftine.

Tot la Himalaya veti gasi si imbracaminte si incaltaminte de la cele mai bune firme de echipamente din lume: Petzl&Charlet Moser, Mammut, Raichle, Austrialpin, Silva, Gerber, Tendon, Lowa, Asolo, Rock Empire, Nikwax, Lorpen, Laken, NicImpex, Julbo, Trimm sau Optimus.

Pe langa accesoriile profesioniste pentru alpinism, veti mai gasi si rucsacuri, saci de dormit, imbracaminte, incaltaminte, corturi, lanterne, busole, skiuri, clapari, ochelari de soare si alte accesorii. Preturile sunt destul de mari si incep de la 100 de lei pentru rucsaci, 300 de lei pentru incaltaminte, 250 de lei pentru pantaloni, 350 de lei pentru jachete si 300 de lei pentru corturi.

Himalaya se gaseste pe Calea Mosilor, la numerele 27 si 46, in spatele magazinului Cocor si este deschis de luni pana vineri, intre orele 10.00-19.00, iar sambata intre 10.00-14.00. Pentru mai multe informatii sunati la numarul de telefon 021.314.40.71, iar pentru comenzile online la 0733.275.750.

Intersport

La magazinul Intersport veti gasi articole de imbracaminte si incaltaminte. Articolele de imbracaminte sunt variate si grupate pe mai multe categorii de sporturi sau activitati outdoor: ski, alergare, tenis, fitness sau inot. Incaltamintea este structurata in trei categorii: sporturi autentice, drumetii montane si timp liber.

Tot la acest magazin gasiti si accesorii pentru fiecare dintre sporturile pe care le practicati. Rachete, pantofi, gripuri si multe altele accesorii destiante tenisului pot fi gasite la Intersport. Oferta de rachete este foarte variata, in functie de greutate, balans, dimensiunea cadrului, de nevoile individuale si specifice ale jucatorului, dar mai ales de nivelul la care joaca - incepator, sau avansat. Se gasesc si pantofi speciali pentru acest sport, cu intarituri in laterale.

O parte importanta a magazinului este axata pe produsele destinate activitatilor in aer liber, drumetiilor, sporturilor de iarna si accesoriilor necesare camparii: saltele termoizolante, isoprene, bete telescopice, primusuri, echipament de gatit, recipiente de aluminiu sau otel inoxidabil etansate si accesorii pentru calatorit, precum borseta de talie, centura pentru bani sau borseta de piept pentru pastrarea banilor, a hartiilor si documentelor. Intersport ofera o gama foarte variata de marci de renume, precum Champion, Puma, Adidas sau Wilson.

Preturile practicate in acest magazine incep de la 150 lei pentru bocanci, 160 de lei pentru pantalonii speciali pentru ski, 200-300 de lei gecile si pot ajunge si la 600-700 pentru pantaloni si 1500 pentru gecile speciale de ski.

In Bucuresti exista trei magazine Intersport: in Piata Unirii, in Centrul Comercial Feeria - baneasa si in Centrul comercial Vitantis din Vitan. Magazinul este deschis de luni pana sambata, intre orele 9:00-21:00, iar duminica intre 10:00-16:00. Mai multe informatii gasiti la numarul de telefon 021.312.44.11.

H2O Coffee Shop

H2O inseamna sport extrem. Este un brand conceput de rideri pentru rideri si cumuleaza evenimente de sport extrem la mare, la munte si urbane, board shop, concerte, workshopuri, portal, partyuri. H2O sutine prin echipamente, turnee si competitii o echipa de rideri profesionisti din toate sporturile extreme practicate la noi: kiteboard, snowboard, skateboard, ski, mtb, motocross si rolling. Pe langa implicarea in evenimentele destinate sporturilor extreme, H2O detine si un magazin cu articole de imbracaminte, incaltaminte si accesorii sportive.

In magazinul H2O veti gasi articole de imbracaminte precum tricouri, hanorace, caciuli, sepci, jachete si pantaloni, incaltaminte pentru barbati si femei, cizme, imbracaminte si accesorii pentru sporturile de iarna, snowboarduri, rucsaci si biciclete. Preturile pentru articolele vestimentare pornesc de la 59 de lei pentru tricouri, 140 de lei pentru pantaloni, rucsacii poti fi gasitit la 60 de lei, iar tenisii pornesc de la 200 de lei. In perioadele de reducere, aceste produse pot fi gasite si la jumatate de pret.

La H2O veti gasi si o oferta variata de biciclete si accesorii pentru bicicleta. Preturile pornesc de la 200 de lei si pot ajunge si la 11.600 lei.

Magazinul H2O se gaseste pe strada Bacani-Blanari, la numarul 3-5, in zona Lipscani. Mai multe informatii puteti obtine la numarul de telefon 021.312.55.77.

Northland Professional

La Northland Professional veti gasi haine si accesorii pentru sporturile de iarna, alpinism, sporturi extreme, dar si haine sport pentru timpul liber. Materialele folosite de Northland ofera confortul termic si de impermeabilitate, chiar in conditii dificile. Produsele sunt testate constant de alpinisti si de amatorii de sporturi extreme.

Oferta de produse cuprinde jachete, pantaloni, pulovere, camasi, jeansi, hanorace, jachete si pantaloni de ski si snowboard. Magazinul Northland se gaseste in Baneasa Shopping City, pe soseaua Bucuresti - Ploiesti. Mai multe informatii gasiti la numarul de telefon 021.361.16.17.

KickBack

In magazinul KickBack veti gasi haine si incaltaminte sport. Marcile articolelor vestimentare si ale accesoriilor sunt atat cele cunoscute precum Adidas, de Nike sau Kenvelo, cat si maric mai putin cunoscute: Adio, Element sau Osiris. Hainele de la KickBack sunt preferate de cei care practica diverse sporturi cu grad de periculozitate ridicat: skate, snowboard, surf, kite sau moto. Aceste hainele trebuie sa reziste la o uzura neobisnuita si sa fie si confortabile in acelasi timp.

La KickBack veti gasi incaltaminte pentru fete si baieti, jachete, hanorace, camasi, pantaloni, pulovere, sepci, rochii si placi de snowboard. Preturile incep de la 200 de lei pentru blugi, 260 de lei pentru cizme, 230 de lei tenisii si 600 de lei jachetele. In perioadele de reduceri aceste produse se gasesc la jumatate de pret.

Adresa completa a magazinului este strada Dr. Juvara, nr 15, in zona Cotroceni si este deschis de luni pana vineri, intre orele 15:00 - 20:00, iar sambata intre 12:00 si 16:00. Mai multe informatii primiti la numarul de telefon 0729.784.958.

Alte magazine cu articole sportive

Daca aceste magazine nu va satisfac nevoile sportive mai puteit incerca si magazinele de gen din Unirea Shopping Center. Aici sunt deschide reprezentante Adidas, Nike, Punto shop, Killtec, Office Shoes, Sprandi, Lotto si Puma. Mai puteti incerca si Frogs (deschis pe strada Lipscani, la numarul 21), Boarders (pe strada Ion Brezoianu, la numarul 11), Base (pe strada Sepcari, la numarul 22) sau The Kitchen (pe strada Smardan, la numarul 4, aproape de intersectia cu strada Franceza)

Magazine online

Daca nu aveti timp pentru o deplasare la un magazine, puteti alege sa va faceti cumparaturile online. In Romania exista cateva magazine cu specific sportiv, iar dintre acestea puteti incerca mormotaland, craimont, alpinexpe, montrek, south shop, extreme store si hypersport.

Mai citeste si:

Sporturi indoor in Bucuresti
Sporturi outdoor in Bucuresti

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea