De prin lume adunate

#fantastic #varcolaci #luna plina #scriitor #kelley armstrong

Luna plina de Kelley Armstrong

O cheama Elena. Este frumoasa, inteligenta si amuzanta. Si cel mai important, este varcolac. Singura femeie varcolac din lume.

Tradata de iubitul ei, un varcolac, Clay, care o musca si o transforma in ceea ce este acum, obligand-o la o viata plina de transformari secrete, Elena paraseste Haita adoptiva incercand sa se acomodeze vietii umane. Latura animalica pe care incearca din rasputeri sa o anuleze este imediat reactivata atunci cand varcolacul Alfa, seful Haitei, o chema sa salveze Haita, amenintata de criminali odiosi transformati in varcolaci si care incalca teritoriul acesteia ucigand oameni nevinovati.

Lupta pentru siguranta si dreptate se trasforma in curand o lupta pentru sine si cu sine pentru o viata linistita. Care va fi deznodamantul, ce se va alege de Haita si cum va opta Elena sa traiasca aflati citind romanul scris de kelley armstrong.

Despre Kelley Armstrong

Kelley Armstrong (nascuta in 1968), este o scriitoare canadiana, in primul rand de opera fantastica. Este casatorita, are trei copii si traieste in Ontario, Canada. Dupa ce a absolvit facultatea cu o diploma in psihologie a schimbat macazul facand un curs de programare computerizata . In prezent este parinte si scriitor cu norma intreaga .

A publicat zece romane de fictiune pana in prezent, toate facand parte din colectia de romane numita Women of the Otherworld, si un roman crime de fictiune. Armstrong a confirmat colaborarea cu editorii sai din America, Marea Britanie si Canada pentru sapte din cele zece romane ale seriei. Cel de-al saptelea roman din serie a fost publicat pe 1 Aprilie 2007.

Aceasta carte este publicata de editura Tritonic. Daca doriti sa o comandati, dati click aici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea