De prin lume adunate

#timp liber #activitati var # distractie vara

Lucruri distractive pe care merita sa le faci in aceasta vara

Vara este sezonul vacantelor si concediilor, acea perioada a anului in care suntem mai relaxati si cu mai multa pofta de viata. In cazul in care nu te-ai hotarat cum iti vei petrece zilele libere, ti-am pregatit o lista cu lucruri distractive pe care merita sa le faci in aceasta vara.

Canta in ploaie

Sursa de inspiratie este celebra scena din filmul "Singin' in the Rain", in care Gene Kelly canta si danseaza in timp ce afara ploua cu galeata. Desi poate vei privi cu reticenta aceasta recomandare, nu ar fi rau ca macar o data in viata sa executi un asemenea moment artistic. Trebuie doar sa ai un strop de curaj.

Pleaca intr-o excursie neprogramata

Uita de programari, de sandwich-uri pragatite dinainte si bagaje facute cu atentie! Te trezesti dimineata, te imbraci cat se poate de lejer, arunci intr-un rucsac cateva alimente si iti cumperi bilet la primul tren. Vei cobora acolo unde-ti dicteaza inima si vei avea ocazia sa descoperi locuri noi.

Organizeaza un picnic

Un picnic este un bun prilej de a te distra in compania familiei si prietenilor. Iti recomadam insa ca tu sa dictezi regulile jocului. Tu sa decizi locul, cine va veni si numarul persoanelor. Va fi foarte interesant sa descoperi cu ce tipuri de farfurii se prezinta la picnic invitatii tai.

Mergi cu copii pe marginea unui rau

Evadarea in natura, departe de agitatia urbana, este intotdeauna binevenita. Nu ar fi rau sa-ti rezervi o zi in care sa mergi cu copii sau nepotii pe marginea unui rau. Puteti aduna pietricele cu forme ciudate, puteti cauta lut din care sa confectionati diferite obiecte sau pur si simplu va puteti balaci in apa.

Incearca toate utilajele dintr-un parc de distractie

Probabil ai fost macar o data intr-un parc de distractii, insa cu siguranta n-ai testat tot ce ti-a iesit in cale. Rezerva-ti o zi intreaga pentru acest capriciu. Incearca sa bifezi cat mai multe distractii: tir, masinute, rollercoaster, tiribombe etc.

Organizeaza o petrecere tematica

Din cauza timpului extrem de limitat, organizam petreceri simple la care ne implicam cat mai putin. Probabil ca lumea vine, discuta, mananca si pleaca dupa cateva ore.

Daca vrei totusi sa ai parte de o petrecere de neuitat, incearca sa pui la cale ceva legat de o anumita tema. De exemplu, poti organiza o petrecere in incerci sa reinvii spiritul anilor '70. Lumea va fi imbracata ca atare (jeansi evazati, ochelari cu forme ciudate, coafuri afro etc) si va dansa exclusiv pe melodiile care erau la moda in acei ani.

Distreaza-te la focul de tabara

Multi dintre noi am fost pe vremuri in tabara, care se incheia in ultima zi cu traditionalul foc. Poti reinvia atmosfera de-atunci facand acum un foc de tabara, in compania prietenilor si membrilor familiei, prajind paine sau preparand porumb copt.

Organizeaza o bataie cu apa

Niciodata nu este prea tarziu pentru o bataie cu apa. Spre deosebire de cele din copilarile, actualele pistoalele cu apa ofera un plus de distractie prin simplu fapt ca sunt dotate cu rezervoare mult mai mari.

Sursa foto: about.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea