De prin lume adunate

#viata scump #orase de locuit #orase #new york #londra

Londra, cel mai sump oras din lume! A detronat New York-ul!

Dintr-un clasament publicat de o retea imobiliara reiese faptul ca Londra este cel mai scump oras in care poti locui. Acesta a depasit alte capitale scumpe precum New York-ul.

Astfel, o persoana are nevoie de minim 112.800 de dolari pe an pentru a supravietui in Londra. Pe locul doi se afla New York-ul, urmat de Hong Kong, Paris si Tokyo, unde, pentru a supravietui un om are nevoie de o suma anuala cuprinsa intre 70.000 si 78.000 de euro.

Orasul american San Francisco a inregistrat o crestere de peste 15% a costului sederii, dar sunt si alte orase care au potential de a ajunge in fruntea clasamentului: Berlin si Dublin, pentru ca acestea profita de dezvoltarea unor cartiere dinamice pentru a incuraja sectorul imobiliar si a accede la statutul de "orase internationale", scrie libertatea.ro.

Miami, Johannesburg si Mumbai au inregistrat de asemenea o crestere a pretului vietii, ramanand totusi la costuri rezonabile de 20.000 - 28.000 de euro.

Tu in ce oras ai dori sa te muti?

Sursa foto: hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea