De prin lume adunate

#locuri miraculoase #Manastirea Sinca Veche # destinatii turistice #romania #vacanta

Locul din Romania in care dorintele devin realitate! Si tu il poti vizita

Stiai ca in Romania exista un loc magic, in care toate dorintele devin realitate? Este vorba despre Manastirea Sinca Veche, un loc special si unic care a devenit loc de pelerinaj pentru multe persoane.

Manastirea Sinca Veche este cu totul special iar energia din zona. Cei care au fost aici sustin ca locul te umple de energi pozitiva si te face sa vezi lucrurile altfel, intr-o lumina pozitiva.

Anual, Manastirea Sinca Veche este vizitata de sute de turisti, acestia fiind atrasi ca un magnet de legendele care circula despre acest loc. Mai exact, se spune ca dorintele celor care ajung aici se implinesc indata, potrivit realitatea.net.

Mai mult, oamenii sustin ca cei care trec pragul acestui loc ajung sa aiba vise si premonitii, somnul in acest spatiu ofera puteri fantastice sau apa izvorului de la iesirea din grota este vindecatoare de boli.

Se poate ajunge usor la Manastirea Sinca Veche, cu masina, drumul fiind accesibil. Manastirea se afla la 45 de kilometri de Brasov si 22 de kilometri de Zarnesti, sub Dealul Plesu.

Manastirea Sinca Veche mai este cunoscuta si sub denumirea de "Templul Ursitelor","Manastirea sapata in piatra" sau "Templul de la sinca Veche". Acesta a fost construitain urma cu aproape 7000 de ani si i-a gazduit pe preotii ortodcsi din secolul XVIII, dar si pe dacii de acum 2000 de ani. Locul care atrage cel mai mult atentia este grota rupestra.

Daca vrei sa vizitezi si tu Manastirea Sinca Veche si esti in cautare de cazare, poti gasi aici oferte la pensiunile din zona, la preturi acceptabile.

Sursa foto: bindiribli.ro, youtube.com, tititudorancea.info.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea