De prin lume adunate

#liveland festival #festival #concerte #muzica #targ

Liveland Festival la Arenele Romane din Bucuresti

liveland festival are loc intre 17 si 19 iunie la Arenele Romane din Bucuresti. Liveland Festival inseamna trei zile de muzica live, de la electro pop la art rock, spectacole audio-vizuale interactive, proiectii de filme cu tematica ecologica, showroom-uri de tehnologii si practici alternative, slow-food si agricultura organica.

Pe scena festivalului vor urca The Whitest Boy Alive, Xiu Xiu, The Cinematics, Fenech Soler, Hugo Race & True Spirit, To Rococo Rot, Kissogram, Laetitia Sadier of Stereolab, Kleerup, Decomposer, dar si trupe romanesti din noul val precum The Amsterdams, Mes Quins, The Mono Jacks , Romantic Jurgen, Robin & The Backstabbers si Toulouse Lautrec.

Liveland Festival militeaza pentru armonizarea relatiei om-natura si isi propune sa prezinte publicului o selectie valoroasa de artisti. Duminica, 20 iunie, va fi rezervata proiectiilor de filme cu tematica ecologica. Din respect pentru mediu, toate deseurile rezultate in urma festivalului vor fi reciclate.

Biletele la festival pot fi achizitionate online pe myticket.ro si eventim.ro, din reteaua Diverta, librariile Carturesti si Humanitas, magazinele Orange , Germanos si Vodafone.

Preturile biletelor sunt de 75 de lei (abonament pe trei zile) si de 35 de lei pentru o singura seara de festival.
Sursa foto : forumhaskovo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea