De prin lume adunate

#Megadeth #Roger Waters #concert #unde iesim #evenimente #concerte #iron maiden #joe satriani #steve vai #uriah heep #concerte importante #Riverside

Lista celor mai importante concerte rock din vara 2013

In sezonul cald, incepe intotdeauna febra concertelor in Bucuresti. Desi numarul artistilor care viziteaza Capitala este mai mic decat in anii anteriori, nu inseamna ca exista o criza de evenimente importante. Iata cateva din cele mai importante concerte rock care au loc in vara 2013.


Concert Joe Satriani la Bucuresti

Pe 20 mai 2013, la Sala Palatului, are loc concertului chitaristului american Joe Satriani, care va canta pentru prima data in Romania. Chitarist de rock instrumental, Joe Satriani a devenit cunoscut la nivel mondial, odata cu lansarea albumului din 1987 "Surfing with the Alien". Pretul biletelor de la concertul din Bucuresti variaza intre 100 si 250 de lei.


Concert Megadeth la Arenele Romane

Megadeth, formatia americana de heavy metal din Los Angeles, California, concerteaza pe 22 mai, la Arenele Romane. Pretul biletelor de la concerul din Bucuresti este de 100 de lei - acces general sau 125 de lei - in ziua evenimentului.


Concert Riverside la Iasi si Bucuresti

Trupa Riverside se afla in plin turneu de promovare a noului album, motiv pentru care vor sustine doua concerte si in Romania, unul la Iasi pe 25 mai, in Underground Pub, Galeria Stefan cel Mare si al doilea la Bucuresti pe 26 mai, in Silver Church. Pretul biletelor este de 50 de lei.


Concert Uriah Heep la Arenele Romane

Uriah Heep, formatia rock din Anglia va sustine un concert la Arenele Romane, pe data de 11 iunie. Pretul biletelor variaza de la 50 de lei, categoria I, pana la 100 de lei, categoria III.


Concert Steve Vai la Bucuresti

Steve Vai se intoarce in Romania si va sustine un concert pe 25 iunie, la Arenele Romane. Steve Vai este un chitarist, compozitor, solist si producator american, cunoscut drept chitaristul care a revolutionat tehnica acestui instrument, folosind chitara cu sapte corzi. Pretul biletelor la concertul din Bucuresti variaza intre 50 si 200 de lei.


Concert Iron Maiden in Piata Constitutiei

Legendara trupa Iron Maiden va sustine un concert in Piata Constitutiei pe 24 iulie 2013. In cadrul concertului sunt invitate formatiile Anthrax si Voodoo Six. Preturile biletelor sunt 204,48 lei - Golden Circle (pret promotional), 161,88 lei - Silver Circle (pret promotional) si 136,32 lei - Normal Circle (pret promotional).


Concert Roger Waters in Capitala

Roger Waters va sustine un concert pe 28 august in Piata Constitutiei. Preturile biletelor sunt Diamond Seats - 950 lei, Premium Tribune - 585 lei, Golden Ring - 280 lei, Gazon A - 180 lei, Gazon B - 135 lei.

Sursa foto: iconcert.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea