Marti, 30 martie, la ora 19:00, pe peronul statiei de metrou Unirii 1 are loc ultima editie a Lecturilor Urbane la metrou. Vremea s-a imblanzit, iar dupa aceasta editie lecturile urbane ies la suprafata. Maratonul de lecturi urbane abia a inceput si multe provocari te asteapta.

Vei citi, vei imparti carti si vei sta de vorba cu calatorii pe ruta Unirii 1 – Dristor 2 – Unirii 1.Daca ai ratat pana acum Lecturi Urbane in metrou, daca vrei sa participi la amintirile si povestile de la metrou, acum este ocazia sa te alaturi.

Campania Lecturi Urbane are drept obiectiv principal incurajarea lecturii in spatiile publice. Campania este initiata de voluntarii Civika.ro.

Civika.ro este o platforma de initiativa sociala independenta care reuneste persoanele dispuse sa doneze cateva ore pe luna proiectelor care urmaresc o schimbare in plan social. Activistii Civika.ro initiaza si deruleaza proiecte in domenii ca Dezvoltare Urbana, Dezvoltare Rurala , Educatie, Cultura si Arta, Comunitate , Ecologie aplicata sau Sanatate.

  •   2010-03-29
  •  

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Adevaratul loc al Botezului Domnului

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.