De prin lume adunate

#evenimente #lecturi urbane #metrou #lectura #carti

Lecturi urbane la metrou

Marti, 30 martie, la ora 19:00, pe peronul statiei de metrou Unirii 1 are loc ultima editie a Lecturilor Urbane la metrou. Vremea s-a imblanzit, iar dupa aceasta editie lecturile urbane ies la suprafata. Maratonul de lecturi urbane abia a inceput si multe provocari te asteapta.

Vei citi, vei imparti carti si vei sta de vorba cu calatorii pe ruta Unirii 1 – Dristor 2 – Unirii 1.Daca ai ratat pana acum Lecturi Urbane in metrou, daca vrei sa participi la amintirile si povestile de la metrou, acum este ocazia sa te alaturi.

Campania Lecturi Urbane are drept obiectiv principal incurajarea lecturii in spatiile publice. Campania este initiata de voluntarii Civika.ro.

Civika.ro este o platforma de initiativa sociala independenta care reuneste persoanele dispuse sa doneze cateva ore pe luna proiectelor care urmaresc o schimbare in plan social. Activistii Civika.ro initiaza si deruleaza proiecte in domenii ca Dezvoltare Urbana, Dezvoltare Rurala , Educatie, Cultura si Arta, Comunitate , Ecologie aplicata sau Sanatate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea