De prin lume adunate

#atelier #pictura #curs #expozitie

Lectia de pictura la Atelierul Experimental

Galeria Orizont gazduieste joi, 12 august, intre orele 17.30 – 19.00, cel de-al doilea atelier de creativitate organizat in cadrul expozitiei "Atelier Experimental".

Dupa modele, dar si din imaginatie , toti cei interesati vor avea posibilitatea sa invete notiuni elementare despre un alt gen artistic, portretul, sub indrumarea artistilor Dominic Vartosu si Teodora Visineanu. Organizatorii vor pune la dispozitia celor interesati toate materialele necesare, participarea fiind gratuita.

Atelierele de creativitate se adreseaza celor care doresc sa deprinda sau sa aprofundeze arta de a picta, indiferent de nivelul cunostintelor in domeniu. Publicului i se ofera o alternativa de petrecere a timpului liber, o modalitate de a deprinde abilitati practice si de a-si dezvolta creativitatea iar tinerilor artisti posibilitatea de a relationa cu cei care le apreciaza efortul.

Galeria Orizont expune in perioada 21 iulie - 18 august o selectie de 37 de lucrari de pictura si sculptura semnate de noua absolventi ai Universitatii Nationale de Arta Bucuresti.

Expozitia "Atelier Experimental" poate fi vizitata de luni pana vineri intre orele 10:00 – 19:00 si sambata intre 10:00 – 16:00.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea