De prin lume adunate

Lansare de carte: "Blestemul Manuscrisului"

Tritonic Grup Editorial va invita vineri, 27 iunie, ora 14.00, la Biblioteca Judeteana Dinicu Golescu din Pitesti, la prezentarea romanului Blestemul Manuscrisului de Bogdan Hrib si Razvan Dolea si a volumului Teoria flegmei. Apel la mitocanie de Marian Coman.

La eveniment vor participa: Razvan Dolea, autor Blestemul Manuscrisului, Marian Coman, autor Teoria flegmei. Apel la mitocanie, Oana Stoica-Muja, scriitoare , Ioan Focsa, actor

Blestemul Manuscrisului de Bogdan Hrib si Razvan Dolea, este un roman de fictiune care amesteca doua fire epice in elucidarea misterului unui manuscris necunoscut.

Intemeierea Tarii Romanesti, luptele pentru independenta, marile mistere ale istoriei, cavaleri si domnitori, catolici si ortodoxi , iubiri interzise, aliante secrete, crime si executii... Opt secole de istorie in umbra misteriosului Manuscris al Papei. Un manuscris negru, un manuscris blestemat sa nu poata fi citit niciodata...

Simultan alternand episoadele din trecut, in zilele noastre, Stelian impreuna cu politia romana , franceza si germana incearca sa dea de urma ultimei copii a manuscrisului, pierdut in 1945 langa Budapesta in ultimul contraatac al Diviziei 2 Panzer Das Reich, readus la Bucuresti si ascuns la o sectie a Comitetului Central, furat din nou din BCU in zilele Revolutiei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea