De prin lume adunate

#papi #pizza #salata #dulciuri #livrare

"La Papi", pizza pentru acasa

Ai pofta de ceva bun, gustos, care sa se prepare repede? Ei bine singura optiune pe care o ai este sa iti comanzi ceva. La Papi vei gasi intotdeauna mancare potrivita pentru pranzul la birou sau cina tarzie de acasa, dupa o zi lunga si obositoare in care nu ai chef sa gatesti.

Deshisa de doar un an, “La Papi” te ademeneste cu produsele sale de calitate, proaspete si bine facute care iti vor face papilele gustative sa zburde de fericire.

Poti comanda o multitudine de preparate, insa cele care iti vor face cu ochiul cu siguranta vor fi numeroasele sortimente de pizza facute dupa retete originale italiene pe vatra la cuptor cu lemne.

De la pizza capriciosa, la pizza diavola si la pizza rustica, aici te vei desfata in multitudinea de sortimente. Singurul inconvenient va fi ca nu vei sti ce sa alegi.

Daca insa esti la cura de slabire , “La Papi” vei gasi si cateva salate, proaspete, racoritoare si de buna calitate: salata asortata, rucola , cu peste si multe altele care sigur te vor ademeni.

Pizerria indeplineste toate conditiile ca sa fie perfecta pentru nevoile tale: livreaza in aproape toate zonele din Bucuresti si nu trebuie sa iti faci griji ca nu vor ajunge la tine.

Comanda minima trebuie sa fie de 30 de ron, dar acest lucru nu va fi un impediment daca vrei sa comanzi pentru tot biroul sau familia.

Programul de lucru este unul foarte extins si chiar si la ora 23, in cursul saptamanii, si 24 sambata si duminica, vei putea sa suni cu incredere.

Totusi, daca te-ai decis sa comanzi, acasa sau la birou, trebuie sa faci comanda din timp. Gandeste-te ca la ora pranzului toata lumea este infometata si risti ca mancarea sa ajunga mai greu.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea