De prin lume adunate

#cadouri #evenimente #petreceri #surpriza

La cine apelezi pentru cadouri surprinzatoare

Alegerea unui cadou deosebit pentru o persoana draga poate fi dificila, din cauza factorilor care trebuie sa fie intruniti. Daca vrei sa te delimitezi de restul sau daca pur si simplu iti doresti sa oferi ceva cu totul special, ia in consideratie varianta unei surprize realizate cu ajutorul unor specialisti. Exista numeroase variante, iar pretul este pentru toate buzunarele.


la balcon si iepurasi pentru burlaci


Asa cum multi apeleaza la agentii pentru organizarea nuntii, exista posibilitatea sa apelezi la o firma specializata pe servicii de tip surprize. Poti solicita o petrecere de burlaci cu iepurasi sexy sau chiar o serenada sub balcon. Un exemplu este “Fii Magician”, prima agentie de organizat surprize din Romania. Pachetele de surprize sunt organizate in multe categorii: Familie&Copii, Elevi&Studenti, Romantic, Office, Amuzante, Petreceri Tematice , Extrem si Surprize personalizate.

Ai o gama diversificata de variante si solutii pentru o surpriza, iar agentia se ocupa sa faca rost de cele necesare. Preturile sunt pentru toate buzunarele. “Tarifele variaza in functie de locatia desfasurarii evenimentului si de resursele si implicatiile legate de organizare. Deoarece dorim sa ne adresam unui public foarte larg, surprizele au fost structurate in sapte categorii distincte. Tarifele incep de la cativa zeci de lei, cele care se adreseaza studentilor sau oamenilor cu un buget mai restrans. Preturile pot ajunge pana la cateva mii de euro, fiind surprize pentru clientii care vor ceva extrem si deosebit", ne-a spus Maria Tutunaru, project manager al agentiei Fii Magician.

Sursa foto: .khanya.co.zaDe exemplu, daca vrei sa faci o cerere in casatorie in balon - literalmente - te costa 700 lei de persoana. Suma asigura zborul cu balonul si sampania pentru doua persoane.

O alta surpriza la inaltime este turul Bucurestiului cu elicopterul. Distractia costa 600 lei de persoana, dureaza 35 de minute, iar in pret sunt incluse si gustarile.

Pentru o declaratie de dragoste la cinema, platesti 200 lei. Mergi cu persoana iubita la film, ca si cand ar fi o seara oarecare. O vei surprinde la aparitia mesajului afisat pe ecran, cu declaratia ta. In pret sunt incluse o sampanie pentru doua persoane si doua bilete la film.

Una dintre surprizele cele mai ieftine este sa oferi cadou un fragment de meteorit. Costa 100 lei. Potrivit agentiei, fragmentul este adus din Germania si dateaza de acum 4.6 miliarde de ani, fiind descoperit in estul Siberiei. Este livrat intr-o cutiuta speciala, impreuna cu certificatul de inregistrare, care autentifica provenienta si gramajul.


Vacanta surpriza la volanul unui Ferrari


Cei care vor sa plateasca vacanta unei persoane dragi, pot face mai mult de-atat: cumpara doua vacante si pe una o transforma intr-o surpriza de proportii. De exemplu, daca optezi pentru un deasupra Barcelonei, ai incluse 2 nopti de cazare cu mic dejun la un hotel de 4 stele din metropola si zborul. Acesta din urma dureaza aproximativ 1 ora si include sticla de sampanie si un certificat de zbor de la pilot. Pachetul costa 429 euro de persoana, conform agentiei de turism .

Sursa foto: area-daily.comPentru pasionatii de masini, exista pachete de vacanta care includ pilotarea unor masini speciale, precum Ferrari sau Lamborghini. Ofertele pot fi cumparate de catre beneficiar sau pot fi facute cadou, sub forma unui voucher.

Experienta este deosebita deoarece vizitezi un oras european si ai, totodata, posibilitatea sa conduci o masina deosebita. Exista camere montate care filmeaza in doua directii, astfel incat la final vei ramane cu amintirea traseului parcurs si vei avea, totodata, imagini cu tine la volan.

Agentia este specializata pe evenimente, de la campionate de fotbal sau Formula 1 la sejururi spa pentru doamne si spectacole pe Broadway.



O alta posibilitate sa faci o surpriza este sa apelezi la o firma organizatoare de evenimente. O astfel de companie ofera servicii diversificate, de la nunti si botezuri la petreceri tematice pentru adulti si pentru copii, aniversari, conferinte etc.

De exemplu, pentru o dansatoare din buric, un program de 20 de minute costa 150 euro, conform agentiei Select Events.

Parintii care organizeaza o petrecere pentru copilul lor au posibilitatea sa solicite un spectacol de magie pentru cei mici. Cei care vor sa-si impresioneze musafirii sau invitatii la o petrecere pot sa includa in program un moment cu o dansatoare de muzica orientala . Pentru botez, exista ursitoare , costumate special pentru un astfel de eveniment.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea