De prin lume adunate

# intalnire romantica #ceainarie #ceai #valentine's day

La ceainarie de Valentine's Day

Daca de Valentine 's Day cauti un loc linistit, cu o atmosfera speciala in care sa te simti bine alaturi de persoana draga, mergi intr-o ceainarie. Aici vei avea parte de intimitatea de care ai nevoie. Pe langa acest lucru, ceaiurile aromate si fierbinte, prajiturile proaspete si delicioase, gustarile rafinate si narghileaua in diverse sortimente vor contribui la o o seara speciala, pe care nu o vei uita usor.

 

Atmosfera orientala la Ramayana Cafe
 

Ramayana Cafe este prima ceainarie - cafenea cu ambianta orientala din Bucuresti. Din primul moment in care vei pasi in aceasta cafenea te vei simti cu adevarat relaxat, departe de griji si termene limita. Vei pasi intr-o alta lume, mult mai linistita si mai exotica. Pentru cateva momente vei crede ca nimeni nu te va gasi acolo, este locul tau magic, plin de culoare si mirosuri ademenitoare.

Ramayana Cafe aduce misticismul indian intr-o capitala europeana. Majoritatea obiectelor de mobilier si a decoratiunilor sunt aduse chiar din indepartata Asie sau din misticul Orient Mijlociu. La Ramayana accentul este pus pe confortul si intimitatea celui care paseste in acest spatiu. Picturile murale, candelabrele orientale si vitraliile aduc un plus de exotism acestui spatiu demn de un print arab.

Muzica completeaza si ea in mod armonios aceasta atmosfera relaxanta. Aici vei asculta genuri precum trip-hop, nu-jazz, neo-swing, nuevo-tango, electro-bossa sau dubstep. Cand am ajuns eu la Ramayana Cafe, din difuzoarele discrete se auzeau acordurile celor de la Lhasa, foarte potrivite cu starea mea si mai ales cu locul. Luminile difuze si mirosurile delicate intregesc ambiata de la Ramayana Cafe.

Cafeneaua este impartita pe doua niveluri, parter si subsol. Fiecare salon al localului are o nuanta de culoare proprie, decoratiuni, mobilier, vitralii si candelabre unice. Camera rosie este cea mai spatioasa dintre incaperi si este presarata cu tabureti colorati, perdele si canapele in aceeasi culoare pasionala. Urmeaza salonul verde si cel lila, cu cate trei, respectiv doua mese, destul de intime. Camerele de la subsol sunt adevarate separeuri, unde te poti ascunde de ochii celorlalti clienti. Ramayana Cafe este asadar un loc potrivit pentru intalnirile romantice.

Pentru o intalnire romantica, la Ramayana poti comanda din meniul ticist cu zeci de sortimente de ceaiuri: din China, India, Sri-Lanka sau Africa de Sud. Ai de ales dintre ceaiuri verzi, negre, rosii, albe, din plante, fructe sau oolong. Toate aceste ceaiuri pot fi asezonate cu prajituri si bomboane din ciocolata.

Ramayana Cafe se afla pe strada Baldovin Parcalabul, la numarul 11, in zona Gara de Nord, in spatele Ministerului Transporturilor. Rezervari se fac la numarul de telefon 0788.595.595.

Sursa foto: ramayana.ro
 

Separeu japonez la Tea House
 

Ceainaria Tea House este formata din patru saloane distincte, cu o atmosfera placuta si relaxanta: salonul frantuzesc, salonul bunicii, salonul marocan si salonul japonez.

Salonul frantuzesc este rafinat, cu mese si scaune din fier forjat, cu decoratiuni frumoase, lumanari parfumate si tablouri discrete. Salonul bunicii recreaza atmosfera de la tara, cu mese si scaune din ratan, covoare si perdele tradionale. Salonul marocan este poate cel mai pretentios, mai incarcat si mai colorat. Pernele moi, mesele joase, materialele bogate si accesoriile orientale intregesc decorul. Ultimul salon, cel japonez, este de fapt un separeu, in care incap doar doua persoane.

In meniul de la Tea House vei gasi multe ceaiuri, de la ceaiuri negre, verzi, albe, pana la ceaiuri de fructe sau mate. La ceai poti asorta si diverse gustari, sandwich-uri, saratele, alune, rodele de grau glazurate cu ciocolata, prajituri si biscuiti home made, dulceata sau serbet.

Ceainaria Tea House se afla pe strada Erou Ion Calin, la numarul 25, in zona Mihai Eminescu - Dacia. Rezervari se pot face la numarul de telefon 021.210.40.85.
 

Sursa foto: tea-house.ro

Departe de oras la Veda Lounge
 

Ceainaria Veda Lounge se afla intr-o casa veche, pe strazile din spatele Primariei Sectorului 1. Ceainaria este impartita in mai multe saloane, fiecare amenajata intr-un stil oriental diferit, indian, arabesc, dar si un mic salon japonez. Culoarea care predomina in intreaga ceainarie este rosul, care creeaza o stare speciala. Canapelele confortabile si pernele moi, pe care te asezi direct jos, contribuie la atmosfera placuta si la starea de lancezeala.

Fiecare salon are un nume special, in concordanta cu atmosfera si decorul realizat: Salon Louise, El Jardin, Kashmir, Sahara si Sakura. Ceainaria este potrivita pentru intalnirile intime. Atmosfera este relaxanta, cu muzica relaxanta in surdina si mirosuri imbatatoare de ceaiuri exotice.

Meniul de la Veda Lounge este destinat in mare parte ceaiurilor, bauturilor naturale si cafelelor aromate. La Veda Lounge vei gasi ceaiuri negre, verzi, albe, mate, rooibos si infuzii de plante.

Veda Lounge se afla pe strada Octav Cocarescu, la numarul 45. Rezervari se pot face la numarul de telefon 0721.065.402.
 

Sursa foto: vedalounge.ro

intalnire romantica cu ceai si tarta de fructe la Green Tea
 

Ceainaria Green Tea din capitala este un loc magic, primitor, unde poti petrece cateva clipe de relxare alaturi de persoana iubita sau de prieteni dragi. Ceainaria este deshisa intr-o frumoasa casa cu iz interbelic, departe de zgomotul orasului, pe stradutele cochete din centrul capitalei. Ceainaria este structurata in mai multe saloane: clasic, japonez, indian si Micul Paris. In fiecare dintre aceste saloane vei descoperi o lume noua, misterioasa, cu o atmosfera care te va purta in locuri de mult visate.

Atmosfera relaxanta, muzica buna si ceaiurile aromate si fierbinti califica aceasta ceainarie drept una dintre cele mai potrivite alegeri pentru o intalnire romantica de Valentine's Day.

Sursa foto: greentea.ro

In meniul de la ceainaria Green Tea vei gasi peste 100 de sortimente de ceaiuri. Poti alege astfel ceai verde, negru, alb, galben, rooibos, din plante, din fructe, aromatizate, honeybush, ceai mate si multe alte sortimente de ceaiuri care asteapta sa fie savurate. Alaturi de o cana fierbinte de ceai, poti comanda si prajituri, torturi, tarte, salate, supe, sandwich-uri, bruschette si multe alte bunatati. Tot la Green Tea poti incerca si narghileaua, cu diverse arome.

Ceainaria Green Tea se afla pe strada Dr. Burghelea, la numarul 24. Rezervari se fac la numarul de telefon 021.320.93.96.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea