De prin lume adunate

#targ #timp liber #evenimente #festival #evenimente bucuresti #evenimente weekend

La ce evenimente mergem in acest weekend in Bucuresti

Primul weekend de iunie din Bucuresti este dedicat copiilor. Festivaluri, concerte, spectacole si persoanje din desene animate vor anima atmosfera orasului.

Green Hours International Jazz Fest la Green Hours

Green Hours 22 jazz-cafe se bucura sa aduca la cunostinta iubitorilor de muzica organizarea celei de a 4-a editii a Green Hours International Jazz Fest, care va avea loc in perioada 1 - 4 iunie 2012, in Gradina green a clubului de jazz si teatru din Calea Victoriei din Bucuresti.

Andi Moisescu este prezentatorul acestei editii a festivalului de jazz. Ca o continuare fireasca a concertelor de club din fiecare seara, dupa terminarea programului efectiv, vor avea loc in underground-ul clubului Green Hours, sub numele After-Garden-JAM cate un mini-recital sustinut de grupuri in special tinere, in ideea reprezentarii paletei largi a jazz-ului si world music-ului din tara noastra.

Deoarece spatiul este limitat, Gradina Green nu va fi dotata cu mese, decit strict pentru partenerii festivalului. La dispozitia publicului vor exista scaune ce vor putea fi ocupate in ordinea sosirii, fara posibilitatea rezervarii. Asa cum cunosc deja fidelii clubului, vor exista pregatite si numeroase scaunele, perne si pernite.

In fiecare seara de festival, intrarea se va face incepand cu ora 18:00. Primul concert al fiecarei seri va incepe intre orele 19.00 - 19.30.

Festivalul Luminii 2012

Organizatia Nationala "Cercetasii Romaniei" te invita la Festivalul Luminii, un proiect sincron care se desfasoara in peste 15 de localitati din Romania. Festivalul Luminii este un alt fel de festival, un spatiu de manifestare artistica a tinerelor talente, o atmosfera unica creata timp de 2 ore cu zeci de mii de lumanari.

Scopul festivalului este de a oferi comunitatilor locale un eveniment in cadrul caruia tinerii au posibilitatea de a se manifesta prin diferite forme de arta iar participantii se pot deconecta timp de 2 ore, de la problemele si stresul de zi cu zi, bucurandu-se de atmosfera creata.

Bookfest 2012

Editia Bookfest de anul acesta cuprinde lansari de carte, sesiuni de lectura si intalniri cu personalitati ale lumii literare romanesti si internationale, concerte, proiectii cinematografice, reprezentatii de teatru pentru copii si cursuri de limba franceza.

Cea de a VII-a editie a Salonului International de Carte Bookfest va incepe miercuri, 30 mai, si va tine pana duminica, 3 iunie, in pavilioanele C1, C2, C3, C4, C5 din Complexul Expozitional Romexpo.

Respectand traditia creata prin invitarea unei tari la fiecare editie, Bookfest se bucura in 2012 de participarea Frantei ca oaspete de onoare. Standul tarii invitate va fi amenajat in pavilionul C3.

Happy Kid’s Fest la Sun Plaza

De Ziua Copilului, Sun Plaza ii sarbatoreste pe cei mici in stilul sau unic, cu surprize si activitati care le vor face ziua perfecta.

In perioada 31 mai - 4 iunie, intra in atmosfera de poveste alaturi de prichindelul tau si adu-l la Happy Kid’s Fest, unde il asteapta personajele sale preferate din basme, sedinte de face-painting, baloane, workshop-uri creative, concursuri cu premii si muzica.

Ziua Copilului la Baneasa Shopping City

Baneasa Shopping City celebreaza Ziua Copilului printr-un weekend plin de activitati interactive. Atat in incinta centrului comercial, cat si in spatiul exterior, copiii vor avea parte de un program special, care include spectacole, workshop-uri, concursuri de desen sau competitii sportive.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea