De prin lume adunate

#concert loredana #timp liber #concerte #concerte craciun #concert fuego

La ce concerte mergem in weekend

Weekeend-ul de dinaintea Craciunului abunda in numeroase oferte muzicale. Poti sa-l vezi in actiune pe Edwin Marton, celebrul posesor al uneia dintre putinele viori Stradivarius existente in acest moment in lume, poti participa la un concert de colinde sustinut de corul Madrigal, dar si la un maraton muzical cu artisti de top din anii '90.

Vineri seara, turneul national de Craciun al Corului de Camera Madrigal poposeste la Casa de cultura a sindicatelor din Pitesti. Spectacolul este inedit prin faptul ca toate colindele vor fi prezentate in succesiunea originala in care au fost inregistrate pentru prima oara pe disc de vinil, in urma cu 45 de ani.

Tot vineri, pe scena Salii Palatului din Capitala se desfasoara spectacolul "Craciun Vienez", in care violonistul Edvin Marton va evolua alaturi de celebrul ansamblu de instrumentisti "Vienna Strauss Orchestra".

Pe cei de la Partizan ii poti gasi de la ora 22.00 in Club Control, in timp ce Leo Iorga, fostul solist al trupei Compact, isi prezinta noul proiect, intitulat Pact, in clubul Route 66, dupa ora 22.30. La Sala Polivalenta este seara anilor '90, cu trupe faimoase ca Snap!, Culture Beat, C+C Music Factory sau London Beat.

Colindele lui Fuego se vor auzi vineri seara, la Casa de Cultura "Tudor Vornicu" din Adjud. Indragitul cantaret ii va incanta si pe cei din Barlad, concertul urmand sa aiba loc sambata, la Casa de Cultura a Sindicatelor.


Loredana isi da intalnire cu fanii la Brasov

Tot sambata, cei care ajung la Brasov o pot vedea pe Loredana Groza intr-un show incendiar in Kasho Club. Incepand cu ora 22.30, la Casino Sinaia din statiunea Sinaia este petrecere electro cu Rhadoo, Petre Inspirescu, Raresh si Kozo.

Si cei care raman in Bucuresti au parte de sonoritati electronice. Mai precis, este vorba despre petrecerea organizata de Studio Martin, cu Hellen Mills si Maxim Sunbeat la platane.


Tudor Gheorghe, din nou pe scena Salii Palatului

Merita mentionata si reprezentatia speciala a spectacolului "Degeaba" al maestrului Tudor Gheorghe de la Sala Palatului, de la ora 19.00.

Pentru seara de duminica, ti-am pregatit un concert de coveruri cu trupa Life on Mars, in Hard Rock Cafe.

Si pentru ca pentru multi dintre voi si-au luat liber si pe 24 decembrie, in Ajunul Craciunului, nu putem incheia fara sa nu amintim de concertul de colinde pe care il va sustine Maria Raducanu la clubul Green Hours si de o noua reprezentatie a spectacolului "Craciun Vienez", de data aceasta pe scena Salii Palatului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea