De prin lume adunate

#teatru #premiera #teatrul masca #mihai malaimare #spectacol #musical

Joi la Masca

Din luna ianuarie a acestui an Teatrul Masca initiaza un nou proiect socio-cultural, "Joi la Masca ", prin care toti spectatorii beneficiaza de o reducere de 50% din pretul biletelor la spectacolele din fiecare zi de joi a saptamanii.

Initiativa de a demara un astfel de program vine in completarea celorlalte proiecte de gen: Maidane cu teatru, , Targul de Jucarii sau Festivalul Masca.

Asa cum ne-am obisnuit spectatorii, incercam sa venim in intampinarea acestora cu proiecte si idei noi. Prin demararea acestui proiect nu facem decat sa continuam linia pe care s-au inscris si pana acum activitatile Teatrului Masca, si anume aceea de a sprijini educatia prin cultura, de a incerca sa schimbe in bine societatea in care traim si de a facilita accesul bucurestenilor si nu numai la actul de cultura. Avem intentia de a sprijini si mai departe anumite categorii de spectatori si vom continua sa derulam diverse programe prin care sa ii ajutam sa inteleaga importanta educatiei prin arta, indiferent de forma sa de manifestare”, declara Mihai Malaimare, directorul Teatrului Masca.

Premiere la Teatrul Masca

Proiectul debuteaza in data de 15 ianuarie cu spectacolul " Acul cumetrei Gurton ", in regia lui . Piesa este cea mai recenta premiera din stagiunea curenta, o comedie muzicala in regia lui Mihai Malaimare cu , Mihai Malaimare, Viorel Paunescu si Ana Maria Paslaru in rolurile principale. Piesa, cu un ritm extraordinar de alert, are personaje pitoresti, jocuri de cuvinte de un comic irezistibil si o actiune simpla dar extrem de bine scrisa.

Spectatorii vor putea beneficia de si la spectacolele “Indragostitii”, regizat de Michele Modesto Casarin si "Intrusa", dupa un text de J.L. Borges, in regia lui Mihai Malaimare. In cadrul acestui program spectatorii vor avea ocazia sa vada cele mai bune spectacole din repertoriul actual.

la Teatrul Masca



Citeste si interviul cu directorul Teatrului Masca, Mihai Malaimare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea