Marti, 27 aprilie 2010, de la ora 19:30, la Sala Palatului din Bucuresti, are loc spectacolul eveniment Jazzing Flamenco . Jazzing flamenco este un spectacol electrizant care face inconjurul lumii, un show in care se intalneste magia flamenco cu eleganta jazz-ului printr-o punere in scena extrem de rafinata, chiar de lux, adecvata marilor spectacole.

Coregraful si artistul Antonio Najarro aduce originalitate si o gura de aer proaspat pe scena de dans actuala facand alegeri indraznete, reusind sa reconcilieze traditia si modernitatea intr-o creatie iscusita, contopind genial cele dou stiluri.

In Jazzing Flamenco se regasesc momente explozive, ca cel in care cei zece dansatori din scena au incendiat atmosfera in cel mai renumit teatru din Broadway. Altele, mult mai intime, fuzioneaza vocea lui Aeris Sanz cu dansatorii, intr-un delicat echilibru. Najarro el insusi, impresioneaza prin forta si tehnica in solo-ul Buddy Bolden. Antonio Najarro va fi insotit pe scena de zece dansatori si cinci muzicieni.

Biletele se afla in vanzare la Sala Palatului, prin reteaua magazinelor Diverta, iar online pe myticket.ro si ticketpoint.ro.

  •   2010-03-09
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii