De prin lume adunate

#hobby #dans #cursuri de dans #scoala de dans #espansivo

Invata sa dansezi pentru nunta ta cu Espansivo

Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viata noastra si ne dorim sa ne simtim si aratam cat mai bine. La nunta dorim sa ne impresionam invitatii, iar dansul alaturi de partenerul de viata este unul dintre cele mai speciale momente.

In acest moment iti doresti sa stralucesti, iar pasii de dans trebuie sa iti iasa cat mai bine. Daca ai emotii in aceasta privinta, scoala de dans Espansivo iti propune cateva cursuri de dans special concepute pentru nunta ta. Intr-o zi atat de speciala precum nunta ta, ai nevoie de profesionisti care sa te introduca in tainele dansului. La Espansivo vei gasi acesti profesionisti care iti vor ghida pasii pentru un dans perfect.

 

Ce dansuri vei invata

 

Pentru nunta, cel mai special dans ramane valsul vienez sau valsul miresei. Acest dans este unul dintre cele mai elegante dansuri si este si usor de invatat. Acest dans a aparut pentru prima data la balurile de la Curtea Habsburgica din secolul XVII. Tot pentru nunta sunt potrivite si dansuri precum tango sau salsa. Daca vrei ceva cu adevarat inedit pentru dansul de deschidere al petrecerii tale, poti discuta cu instructorii, iar acestia vor realiza impreuna cu tine o coregrafie unica, chiar pe melodiile tale preferate.

 

Cat dureaza un curs

 

Un curs pentru nunta dureaza in jur de 4 - 5 sedinte, timp in care vei invata pasii de baza si apoi vei reusi sa te misti cat mai natural. Tot pentru nunta, scoala Espansivo ofera pachete complete care includ si dansatori profesionisti care isi vor adapta programul de dans pentru evenimentul tau. La scoala de dans Espansivo exista mai multe pachete pentru nunta, in functie de preferintele tale.

Asadar, pentru o nunta speciala, inscrie-te la cursurile de la Scoala Espansivo. Scoala de dans Espansivo se afla pe strada Semicercului, la numarul 56, in sector 1 din Bucuresti. Inscrieri se pot face la numarul de telefon 0721.326.726.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea