De prin lume adunate

#atelier #workshop #parc #muzica

Invata sa canti si sa dansezi muzica africana in Parcul Circului

Daca te-ai saturat sa stai in fata calculatorului si iti doresti sa faci ceva nou si interesant in timpul tau liber, atunci poti merge la cateva ateliere de creativitate . Evenimentele din cadrul StudioParc au loc in Parcul Circului din Bucuresti, in fiecare miercuri, de la ora 17.30.

O echipa intreaga de muzicieni te invita la workshop de percutie si Drum Circle (drum jam session ). Aici vei avea la dispozitie peste 50 de instrumente de percutie, de la tobe africane, shakere, tamburine, pana la boomwhackers si alte instrumente surpriza.

Si daca ai orice alt instrument care-ti stimuleaza simtul artistic, alatura-te echipei de artisti. Daca vrei sa dansezi liber, inspirat de vibratia muzicii, esti invitat la workshopul de Flow Arts. La acest atelier ai ocazia sa te bucuri de placerea dansului cu poi, flower stick, diablo si contact balls.

In cadrul evenimentului din 18 august, la seara Africana, vei avea ocazia sa inveti noi tehnici de poi, flower stick, diablo, contact ball si jonglerii .

Invitatul special este Kiss Balazs, de la Juggler, impreuna cu echipa sa. La workshop-ul de muzica vei a vea ocazia sa ii vezi pe Mark Oostendorp si Vincent Calissa, impreuna cu o trupa de dansatori africani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea