De prin lume adunate

#barack obama #presedinte #carte #literatura #politica #rao

"Indrazneala de a spera" de Barack Obama in librarii

Ochii intregii lumi sunt atintiti spre el. Personalitatea care poarta sperantele a milioane de oameni. Afla cine este cu adevarat Barack Obama , presedintele Statelor Unite ale Americii!

Cu o zi inainte de cea mai grandioasa ceremonie de investitura din istoria Statelor Unite, Editura Rao anunta retiparirea cartii Indrazaneala de a spera, de Barack Obama, intr-o editie revizuita .

In centrul acestui volum, scris la persoana intai, se afla viziunea lui Barack Obama despre cum pot fi depasite neintelegerile politice pentru a ataca probleme concrete. El analizeaza insecuritatea economica in crestere a familiilor americane, tensiunile rasiale si religioase din stat si amenintarile transnationale care se aduna dincolo de granitele Statelor Unite.

Barack Obama vorbeste si despre rolul pe care il joaca credinta intr-o democratie, despre domeniile unde este vitala si despre cele unde nu trebuie sa se amestece niciodata. La baza povestilor lui despre familie, prieteni, membri ai Senatului si chiar despre presedinte sta cautarea unei legaturi: fundamentul pentru un consens politic datator de speranta.

Barack Obama scrie, de asemenea, cu un ton surprinzator de intim si cu un umor autopersiflant, despre incercarea de a echilibra cerintele functiei publice cu ale vietii de familie si despre propriul angajament religios din ce in ce mai profund.

Indrazaneala de a spera, de Barack Obama, disponibila in toate librariile la pretul de 40 lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea