De prin lume adunate

#animale #romexpo #unde iesim #hobby #expozitie animale

Incepe cea mai mare expozitie de animale la Romexpo

In acest sfarsit de saptamana, la Complexul Expozitional Romexpo din Bucuresti are loc cea mai mare expozitie dedicata animalelor si iubitorilor de animale. "PetExpo" te indeamna sa vii impreuna cu patrupedul tau si sa participi la jocurile si concursurile organizate pe parcursul celor trei zile de eveniment.

Ajuns la cea de-a cincea editie, targul dedicat animalelor isi deschide portile maine, incepand cu ora 10.00 si dureaza pana duminica, la ora 16.00. Aici te asteapta o multime de producatori, importatori si distribuitori de hrana, imbracaminte, bijuterii, custi, paturi, jucarii si multe altele.


Jocuri si concursuri in Arena

Daca iti doresti un animal de companie si inca nu te-ai hotarat ce prieten necuvantator sa aduci acasa, vei putea vedea indeaproape numeroase rase de caini, pisici, pasari, serpi, pesti, tarantule sau soparle.

Una dintre atractiile evenimentului o constituie Arena PetExpo. Aici este o zona amplasata chiar in mijlocul standurilor, in care evenimentele interactive au loc non-stop. Pe langa numeroasele demonstratii de dresaj ce vor avea loc in Arena, chiar tu vei avea posibilitatea sa faci echipa cu prietenul tau devotat, participand la diverse concursuri, cum ar fi traseele cu obstacole sau "Cel mai mancacios catel".


Prezentari de moda si tunsori neobisnuite

De asemenea, in cadrul PetExpo organizatorii vor avea grija sa aduca animale ce vor face adevarate prezentari de moda, imbracate in haine de firma si accesorizate cu bijuterii pe masura. O alta sectiune este dedicata artei tunsului. O echipa de experti in tunsul animalelor isi vor demonstra talentul in cele trei zile ale expozitiei si vor realiza tunsori pe caini si pisici, incepand cu cele mai simple si terminand cu cele mai complicate.

Expozitia de animale va fi organizata in pavilionul C6 al complexului Romexpo, iar un bilet de intrare costa 10 lei pentru adulti, 5 lei pentru elevi si pensionari, in timp ce copiii sub 5 ani au accesul gratuit. Maine si sambata, programul de vizitare este intre 10.00 si 18.00, in timp ce duminica este intre 10.00 si 16.00.



Sursa foto: petexpo.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea