De prin lume adunate

#underworld #rise of the lycans #bride wars #kate hudson #revolutionary road #kate winslet #push #chris evans #cinema #weekend #timp liber

In weekend la cinema

Daca alegeti sa va petreceti sfarsitul de saptamana in salile de cinema aveti sansa sa dati nas in nas cu telekinetici, oameni cu ambitii mari, vampiri, varcolaci, mirese disperate si multe alte personaje. In urmatoarele randuri o sa va prezentam cateva din filmele pe care le puteti viziona weekend-ul acesta in salile de cinema din Romania.

Push

Push este un thriller stiintifico-fantastic care se centreaza in jurul unui grup de tineri americani (Chris Evans, Dakota Fanning, Camilla Belle) alungati din tara lor datorita puterilor telekinetice si clarvazatoare . Nici in Hong Kong nu se simt prea bine, aici ei sunt vanati de o organizatie guvernamentala numita Divizia.

Aceasta organizatie obscura desfasoara in umbra experimente infioratoare, prin care transforma oameni obisnuiti in armate de luptatori psihologici, eliminandu-i brutal pe toti cei care nu sunt dispusi sa coopereze.

Trailer Push

 

Revolutionary Road

Revolutionary Road ne face cunostinta cu April (Kate Winslet) si Frank (Leonardo DiCaprio), un cuplu tanar, ce-si duce viata intr-o suburbie a orasului Connecticut, alaturi de cei doi copii ai lor. Sub aparenta unei vieti implinite, April si Frank ascund o multime de frustrari legate de relatia si carierele lor.

Refuzand sa se conformeze stilului de viata al consumeristei societati americane, ei viseaza sa plece in Franta, pentru a-si implini visurile artistice. Pe masura ce relatia lor este subminata de gelozii si egoisme, planurile de viitor devin tot mai greu de pus in practica.

Trailer Revolutionary Road

Bride Wars

In Bride Wars, romanticele "de serviciu" Anne Hathaway si Kate Hudson ajung in sfarsit in fata altarului. Problema este ca personajele lor, doua foarte bune prietene, si-au programat nunta in exact aceeasi zi.

Cand devine clar ca niciuna nu va ceda locul celeilalte, incepe un adevarat razboi miza fiind invitatii comuni, biserica, preotii, accesoriile si asa mai departe. Pana unde vor merge cele doua si care vor fi primele victime?

Trailer Bride Wars

 

Underworld: Rise of the Lycans

Urmand cronologia francizei, Rise of the Lycans este de fapt prima parte, iar actiunea filmului are loc inainte de cele doua productii, care au avut-o drept protagonista pe Kate Beckinsale.

Povestea din Rise of the Lycans urmareste razboiul vechi de sute de ani dintre vampirii aristocrati si varcolaci sclavi. Candva in Evul Mediu, un tanar lycan pe nume Lucian (Michael Sheen) devine conducatorul varcolacilor si se razvrateste impotriva lui Viktor (Bill Nighy), regele vampir care ii facuse sclavi. Lucian este ajutat in lupta de catre iubita sa Sonja (Rhona Mitra).

Trailer Underworld: Rise of the Lycans

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea