De prin lume adunate

#iarna #muzeul de geologie #unde iesim #cristale

Iarna Cristalelor la Muzeul de Geologie

Muzeul National de Geologie din Bucuresti deschide astazi, 25 ianuarie, portile expozitiei cu vanzare de cristale si bijuterii din pietre pretioase si semipretioase "Iarna Cristalelor". Vizitatorii vor gasi aici numeroase bijuterii inedite, potrivite pentru a fi oferite cadou sau purtate ca talismane norocoase.

Bijutieri, artisti handmade, colectionari si geologi se intalnesc in perioada 25 - 27 ianuarie la Muzeul de Geologie, la un targ dedicat stiintei mineralogice si bijuteriilor originale.

La expozitia cu vanzare, vizitatorii vor gasi cristale, bijuterii din pietre pretioase si semipretioase. Cei care ajung la Muzeul de Geologie in acest weekend se vor delecta cu esantioane de cuart, ametist, citrin si numeroase alte pietre pretioase, aduse din toate colturile lumii.

In holul mare de la intrarea in muzeu, vizitorii se pot opri si la standul cu bijuterii realizate in monturi elaborate si pot admira diamante brute, seturi de malachit si serafinit, dar si bucati de minerale.

Expozitia poate fi vizitata in perioada 25 - 27 ianuarie 2013, intre orele 10.00 – 18.00. Biletul de intrare este de 8 lei pentru adulti si 4 lei pentru copii si pensionari.

Sursa foto: fosilemineraleroci.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea