De prin lume adunate

#evenimente #iarmaroc fest #concerte #teatru #expozitii #handmade #muzica #distractie

Iarmaroc Fest 2010

In 2010, aventura Iarmaroc Fest se reia si se extinde. Timp de doua nopti si trei zile vei asculta peste 200 de artisti, dintre care 47 straini, care vor performa in cadrul a 14 scene. Vei putea alege intre rock, folk, funk, tech, breakbeat, techno, goa, drum&bass, chill-out, reggae, hip-hop, house si electro. Oricare ti-e alegerea, esti invitat sa dansezi pana la ultimul sunet.

Iarmaroc Fest uneste muzica, arta, natura, oamenii feluriti si ii introduce in stilul de viata si de distractie contemporan. Este o invitatie intr-un spatiu de comunicare pentru cei care-si doresc sa exprime liber ceea ce simt. Totul este invaluit in mister si magie, cu jocuri de lasere, lumini, foc si iluzionisti.

In premiera la Iarmaroc Fest va avea loc un festival de film vechi unde vei putea urmari proiectiile unor documentare romanesti realizate intre anii 1920-1940.

Intre cateva sesiuni strasnice de dans, te sfatuim sa te opresti sa urmaresti piesele de teatru, expozitiile de fotografie, workshop-urile de pictura, sculptura si desen sau sa faci cateva mici cumparaturi, sustinand creativitatea celor peste 100 de expozanti care vor participa la bazarul de produse handmade.

Iti vei putea exprima liber spiritul ludic in spatiul de joaca si distactie unde te asteapta: tiroliana, peretele cu blocatoare, panza de paianjen, podul indian, rodeo, ringuri de sumo si box gonflabile, podul suspendat, tir cu arcul si plasa piratului.

La Iarmaroc Fest ai confort maxim, asa ca aici vei gasi o zona de camping ingradita si pazita, dotata cu dusuri, toalete si spatiu de depozitare, mancare traditionala si mancare eco, multe baruri si o zona de chill cu hamace si leagane in care sa te relaxezi in voie si sa iti recuperezi energia pentru o noua portie de distractie.

 

Iarmaroc Fest 2010 - Headliners
 

Pe cele 14 scene ii vei putea vedea si asculta pe Dub Pistols, Noze, Elektro Guzzi, Wareika, Belleruche, Groove Orchestra, Kraak & Smaak, Greg Wilson, Dinky, Dyed Soundorom, Tippa Irie, Elite Force, DrumAttic Twins, JT Donaldson, Jeff23, Banco de Gaia, Secret Vibes, PsychoFreud si Cedry2k.
 

Achizitionarea bileterlor
 

Abonament pe 3 zile (achizitionat in avans): 100 Lei
Pret bilet vineri (la locatie), incepand cu ora 12:00: 120 Lei (valabil 3 zile)
Pret bilet sambata (la locatie), incepand cu ora 8:00: 150 Lei (valabil 2 zile)
Pret bilet duminica (la locatie), incepand cu ora 8:00: 50 Lei (valabil o zi)
 

Camping

 

Cazare:  5 lei/pers zi (daca ai cort)
Cazare: 100 lei/2 pers 3 zile (include cort si saci de dormit)
Dus:  5 lei/pers
 

Trebuie neaparat sa stii ca:
 

Pentru a sarbatori eliminarea vizelor pentru Serbia, orice cetatean sarb care se va prezenta cu pasaportul la festival va avea intrare libera. Se organizeza transport cu autobuzul din Bucuresti, din doua in doua ore conform orarului afisat pe iarmaroc-fest.ro Informatiile complete despre line-up, program, bilete, cazare, modalitati de transport si reguli de acces in camping le gasesti pe iarmaroc-fest.ro.
 

Festivalul Iarmaroc 2010 are loc in Padurea Boranesti, comuna Boranesti, la fosta baza militara langa Urziceni, judetul Ialomita, la 45km de Bucuresti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea