De prin lume adunate

#hotel dinamic #apus #rasarit #dubai #hotel #camera

UIMITOR! Hotelul dinamic de unde poti urmari si rasaritul si apusul fara a iesi din camera

Vrei sa ai pirivire si spre rasarit dar si spre apus? In curand acest lucru va fi posibil in Dubai. Aici se construieste un hotel dimanic ce se poate roti la 360 de grade, pentru a le oferi oaspetilor cele mai frumoase privelisti pe parcursul intregii zile.

Hotelul dinamic urmeaza sa fie finalizat in 2020. Acesta se va putea roti la 360 de grade, astfel incat privelistea se va schimba pe tot parcursul zilei, turistii nefiind nevoiti sa paraseasca incaperea pentru a viziona apusul sau rasaritul.

Hotelul va avea 80 de etaje, iar fiecare dintre acestea va fi independent. Vizitatorii vor putea roti etajul la care se afla prin comanda vocala, in functie de preferinte, scrie realitatea.net.

Cladirea are un centru de beton, care va oferi rezistenta intregului complex. Totodata, imobilul cuprinde eoliene pozitionate la fiecare etaj, ceea ce va permite ca acesta sa fie complet auto-alimentat.

"Aceasta experienta dinamica va oferi servicii exclusiviste, cazare de lux si facilitati pentru turisti cu cele mai noi tehnologii. Acest hotel va fi dincolo de stele", anunta fondatorii proiectului, potrivit Dailymail.

Surse foto: fmmagazin.ro, dynamicpost.wordpress.com

  •   2017-02-23
  •  

Articol scris de

Andreea Grecu

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.