La inceput de an, Teatrul Metropolis va invita la un spectacol de top: Hamlet , intr-o montare de exceptie semnata de Laszlo Bocsardi.

In lupta cu o lume corupta, ce este mai de pret? A-ti face singur dreptate, sau a pastra aparentele impuse de sistem? Intre ce limite se mai poate defini Adevarul? Pe care axa alegi sa fii…sau sa nu fii, cand porti insemnele poverii “publice”, dar si “civile”? Iata doar cateva dintre intrebarile la care ne provoaca sa reflectam echipa spectacolului “Hamlet”.

Din distributie fac parte: , Sorin Leoveanu , , Alexandru Repan , Laszlo Matray, Cristian Motiu , Sorin Dobrin, Alin Teglas, Romeo Tudor, , , si Igor Caras.

Li se alatura, pentru o atmosfera shakespeariana, Jozsef Bartha-decor, Judit Dobre Kothay -costume, Arpad Konczei- muzica , Fatma Mohamed – miscare scenica, Tamas Banyai– light design, Alice Georgescu – adaptare text.

In zilele de 14, 15 si 16 ianuarie, de la ora 18.00, sunteti asteptati sa pasiti in somptuosul Elsinore al Teatrului Metropolis pentru a descifra cele mai actuale semnificatii ale binecunoscutei .

Alte premiere ale lunii ianuarie:

  •   2009-01-09
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu: Istoria democratizarii ciocolatei

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii