De prin lume adunate

#iarmaroc #targ #festival #zilele bucurestiului 2010

Hai la Iarmarocul Bucurestilor

Targul de altadata al Bucurestiului isi deschide portile pe Calea Victoriei la Muzeul National de Istorie a Romaniei . In vreme de sarbatoare a capitalei, pe fostul Pod al Mogosoaiei vei avea ocazia sa descoperi prilej de bucurie si desfatare in miezul lunii care deschide usa toamnei.

Targul Iarmarocul Bucurestilor va fi deschis si noaptea. Ce poate fi mai frumos decat sa gasesti minunate bunatati, seara, chiar in buricul targului, printre zeci de cafenele.

La targ te vei desfata cu o braga adevarata, cum faceau bunicii, cu prajituri de casa, placinte cu branza, carnaciori cu busuioc, pastrama de oaie care sigur merge si cu un vin rosu, de toamna.

La targ vei gasi si numeroase sortimente de miere, iar olarii din Corund vor veni cu strachini si oale frumos colorate. Tot la Iarmaroc vei gasi si margele colorate, stergare, straie cusute cu mult talent si multe obiecte facute manual.

La Iarmaroc gasesti si fructe si legume, paine, ceaiuri, gemuri si dulceturi, muraturi, branzeturi, covrigi, turta dulce, prajituri de casa, tuica si palinca, produse cosmetice bio , antichitati si suvenituri.

Atmosfera de iarmaroc va fi completata de muzica traditionala si de fanfara.

De asemenea, Iarmarocul Bucurestilor este si primul targ cu produse traditionale deschis noaptea.

Iarmarocul Bucurestiului este deschis la Muzeul National de Istorie, in perioada 17 – 19 septembrie, intre orele 10.00 – 18.00. Sambata, iarmarocul este deschis pana la ora 2.00 dimineata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea