De prin lume adunate

#evenimente #petrecere #greek ball #hotel intercontinental

Greek Ball – dans si mancaruri traditionale grecesti

Vrei sa te distrezi cum ai Mai facut-o de mult timp? Noi iti propunem o petrecere incendiara, cu multa muzica, atmosfera placuta si mancare buna . Greek Ball este un eveniment plin de energie si voie buna, care surprinde spiritul liber si tanar al grecilor. 

Greek Ball este o petrecere traditionala greceasca cu dans si cina. Pentru ca pe greci nu-i intrece nimeni in a se distra, evenimentul promite a-l trezi din nou pe pasnicul Prometeus care nu se stie cat va incendia atmosfera.

 

Cum ne distram la Greek Ball?

 

Petrecerea incepe la ora 19:00 si va fi gazduita de Intercontinental Hotel. Cei prezenti vor avea parte de momente muzicale, dans, o cina cu specific grecesc si multe alte surprize. Responsabil de muzica buna si atmosfera incendiara va fi cantaretul Ionut Galani. Ionut Galani este unul dintre cei mai apreciati solisti de muzica greceasca , cu multe succese atat in tara cat si in strainatate.

Greek Ball are loc pe data de 2 aprilie, cu incepere de la ora 19.00, in Sala Ronda a Hotelului Intercontinental din BucurestiPretul unui bilet la petrecere este de 371 lei,  pana la data de 22 martie, dupa aceasta data pretul unui voucher este de 415 lei.

 

Ce gasim la Hotelul InterContinental?

 

Hotelul InterContinental este situat in centrul Bucurestiului la doar cativa pasi de Teatrul National, Universitatea Bucuresti sau Capsa. Este un hotel de 5 stele care mai bine de treizeci de ani a fost cea mai inalta cladire din Romania, cu o inaltime de circa 80 de metri. Restaurantele hotelului ofera produse traditionale romanesti si internationale la alegere. Centrul de intalniri de afaceri si centrul de fitness cu piscina incalzita, sauna si centru de frumusete adauga o nota de lux hotelului.

  •   2010-03-10
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii