De prin lume adunate

#hobby #filme #filme gratis #gratis #online #internet

Filme gratis pe internet

Internetul castiga pe zi ce trece tot mai mult teren printre optiunile de petrecere a timpului liber. Pe internet poti gasi muzica, filme si jocuri numai bune pentru petrecerea unei seri interesante acasa, singur, dar si cu prietenii. In ultima vreme, internetul este si locul ales de cinefili pentru a viziona filme sau seriale.

Pe langa site-urile de unde poti descarca filme legal sau mai putin legal, pe internet au parut si site-uri cu filme gratuite, pe care le poti vedea online daca dispui de un player special si o conexiune decenta de internet. In aceasta perioada de criza, in care cu totii ne dorim sa facem cat mai multe economii, distractia a ramas pe ultimul loc in prioritatile noastre. Petrecem din ce in ce mai mult timp acasa sau in locurile in care nu trebuie sa cheltuim nimic.

Ce poate fi asadar mai relaxant decat un film bun la finalul unei zile incarcate?! Tot ce trebuie sa faci este sa cauti filmul pe care vrei sa il vezi, sa te asezi comod in fotoliu si sa apesi butonul "Play"

Internetul pune la dispozitia utilizatorilor colectii impresionante de filme. In functie de preferintele tale, vei gasi filme documentare, clasice, animatii, proiecte cu buget redus , diverse experimente cinematografice si multe alte pelicule. Filme sunt grupate in functie de gen, de la filme de aventura, drama, comedie, pana la filme horror , de dragoste sau desene animate.

Multe site-uri iti ofera direct filmele, iar altele iti vor cere sa iti creezi un cont pentru a putea vedea integral filmul pe care doresti. Unele site uri iti vor cere si sa te abonezi la un newsletter, sau sa descarci un player special, toate insa sunt gratuite. Pentru a putea urmari fara intreruperi filmele, site-urile respective recomanda sa le lasi sa se descarce cateva minute in avans inainte de a le viziona.

Noi va prezentam mai jos cateva site-uri romanesti, dar si straine unde poti viziona filme gratuit:

 

Site-uri romanesti:

 

Si in Romania exista cateva site-uri unde poti viziona filme gratis , pe care le poti vedea online, fara sa descarci programe speciale. Chiar daca oferta este mult mai mica decat pe site-urile straine, ai avantajul ca sunt subtitrate in limba romana.

filmemuzica.com vizionarefilmeonline.eu
filme-online.us filmeonlinegratis.biz
cinema.myzone.ro cinemadivx.ro
filmehd.net vezifilme.ro

 

Site-uri straine


Oferta cea mai mare de filme o vei gasi insa pe site-urile straine. Aici vei gasi cam tot ce iti doresti, de la filme documentare, filme clasice , de dragoste pana la filme pentru copii si desene animate. Site-urile au o interfata prietenoasa, colectii impresionante de filme de toate genurile, dar si filme noi, care au aparut recent pe marile ecrane. Aceste site-uri reprezinta modalitatea perfecta la care sa apelezi atunci cand te plisctisesti.

Snagfilms Babelgum
Joost Reel 13
Crackle YouTube Movies
Surfthechannel Jinni
YT Screeningroom 10starmovies
Quicksilverscreen Myopentheatre
Dimthelights Mymovees
Themoviesempire MOVStreaming
Movielab Watch-movies-links
Ninjavideos Moviesumo
Moviealien Cinecast
Tv-links Freeon9series

 

Asadar, tot ce trebuie sa faci este sa te asezi confortabil in fotoliu si sa apesi butonul Play si filmele iti vor invada spatiul.

 

Acasa.ro nu garanteaza legalitatea acestor site-uri si nu incurajeaza pirateria.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea