De prin lume adunate

#bucuresti #ecologie #primarie #campanie

Fii voluntar pentru un Bucuresti de bun simt!

Din dorinta de a avea o capitala curata, Ziarul Ring continua proiectul initiat de Primaria Capitalei , prin demararea campaniei "Un Bucuresti de bun-simt", proiect ce are la baza ecologizarea diverselor zone din Capitala.

Joi,  15 iulie incepand cu ora 10:00, va invitam alaturi de Ziarul Ring, Centrul Educational pentru Tineret si dezvoltare durabila "Pilula Zero" si volutarii inscrisi in campanie, la un prim pas de responsabilizare sociala a bucurestenilor: mentinerea curateniei pe cheiul Dambovitei.

Actiunea va incepe din zona Targului Vitan, voluntarii se vor indrepta catre Chei si apoi spre Glina, actiunea desfasurandu-se pe parcursul intregii zile.

Printre sustinatorii campaniei "Un Bucuresti de bun-simt", se numara Primarul General al Capitalei Sorin Oprescu, Primarul sectorului 4 - Cristian Popescu Piedone , Silvian Ionescu – sef Garda Mediu, Zoli Toth si purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan .

Sursa foto : acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea